![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Gdzie dostane kable do kartytv i graficznej?
Witam.
Mam pytanie gdzie mozna kupic kabel laczacy karte tv z magnetowidem w celu nagrywania z magnetowidu. I kabel laczacy karte graficzna z telewizorem w celu ogladania np filmow z kompa na tv. Magnetowid posiada wejscie czy tez wyjscie euro ( a nawet dwa). Telewizor takze posiada euro. Nic poza tym zadnych wejsc na jacki , "czincze" itp. Karta tv ma nastepujace wejscia, wyjscia: fm antena, from cable tv or antena, S V/CVBS In, Audio In, Audio Out i remote control(jak najbardziej nieistotne w tym przypadku ![]() Karta graficzna ma standardowe tv-out. Chodzilo by mi tylko o cale kable bez zadnych przejsciowek. Bo nie mam zamiary znowu wyrzucic pieniedzy w bloto. Ostatnio kupilem taka przejsciowke. Z jeden strony euro a z drugiej video, s-video, audio R i L dodatkowo przelacznik input output. I jak podlacze to do telewizora to obraz jest czarno-bialy tudziez kolorowy na sekunde(albo i nie), wystepuja tez przejaskrawienia i nie mozna ogladac w takich warunkach. A do magnetowidu nie mozna tego podlaczyc bo jest za szerokie ![]() Kto takie gowno produkuje? Jak kupowalem to nie zwrocilem na cos takiego uwagi bo inne kable euro np laczacy tv z magnetowidem bez problemu dziala.Wiec nawet sie nie spodziewalem, ze cos takiego moze wystapic. Takze jak ktos zna sie na czyms takim i wie gdzie to mozna kupic np w sklepie internetowym to byloby niezle. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|