![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
zdegradowany sierżant
Data rejestracji: 18.05.2006
Lokalizacja: Bølmo
Posty: 41
![]() |
Lepiej grzyby było suszyć w dochuwce, niż powietrzem. Smaczy smak miały potwornie. A jak spożywać natychmiast to tylko na patelnię z cebulką i śmietaną minimum 18% zalać i czekać by ładnie się przegryzło [przyprawy do smaku ale solić i pieprzyć po utworzeniu posiłko-sosiku]. Raz nazbierałem pieczarek i nasmażyła mi babcia z szynką HAM z puszki to biegłem do lasu wymiotując na swój sweter i spodnie
![]() Teraz wiem, ze to pieczarki nie były ![]() Raz, borowików nazbierałem i stara sosu narobiła to się pożegnaliśmy w razie czego ale skonsumowaliśmy z lekkim strachem ten nasz domowy wytwór posiłkowy, który darem natury był.
__________________
Nie mam podpisu, bo nie umiem się nim posługiwać. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|