Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.06.2005, 13:39   #1
gavel
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.06.2005
gavel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Gdzie to można dostać??

Mam problem z kablem od monitora hyundai Q790d. Owy kabel jest w środku złamany i gdy sie nim poryszy na monitorze zmieniają sie kolory raz jest cały obraz czerwony raz niebieski a innym razem zielony.Mam pytanie gdzie moge dostać kabel sygnałowy do tego monitora bo on jest podłączany do środka monitora i ma 2 wtyczki które podłącza sie do płytek w monitorze
gavel jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.06.2005, 14:02   #2
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez gavel
Mam problem z kablem od monitora hyundai Q790d. Owy kabel jest w środku złamany i gdy sie nim poryszy na monitorze zmieniają sie kolory raz jest cały obraz czerwony raz niebieski a innym razem zielony.Mam pytanie gdzie moge dostać kabel sygnałowy do tego monitora bo on jest podłączany do środka monitora i ma 2 wtyczki które podłącza sie do płytek w monitorze

w serwisach cos takiego mają, jak masz jakiegos znajomego to zapytaj, niekiedy da sie kupic, mozna też sprawdzić sklepy elektroniczne - w sumie stateczność to dorobienie takiego kabla - ze schematem raczej prblemu nie bedzie
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: