![]() |
Cytat:
Odłożyć kilka stówek i jechać. Na pewno last minute nie przekracza 1000 zł. Południe nie jest już drogą destynacją wypoczynkową. A imprezy? Ja z pewnością nie wybierałbym miejsca na wakacje pod względem imprez. Wolałbym chyba już Rodos albo Krete. Co by nie było też imprezowe wyspy, ale może nie tak czynnie imprezowe i stylowe jak Ibiza gdzie króluje muzyka techniczna co nie przecze, że jest fajne :) Moim marzeniem jest Peru lub ogólnie Ameryka Południowa no i Australia. Co do namiociku, Jak morze to i Hel. http://helskabryza.com.pl/ |
Narazie wypadlo cos w okolicach gdanska - stogi, wladyslawowo lub sopot, na iejscu sie wybierze :) A jak wladyslawowo to rowerem na hel :) Tylko zeby burzy nie bylo.
|
kolega z rodzin***261; jedzie pod namiot na po***322;udnie Francji (by***322; wczoraj u mnie po***380;yczy***263; baga***380;nik-trumn***281; na dach :D) pomijaj***261;c koszt przejazdu to du***380;o taniej ni***380; nad naszym morzem i pogoda prawie gwarantowana :taktak:
edit: oczywi***347;cie kurorty b***281;d***261; omija***263; szerokim ***322;ukiem |
pozwolilem sobie pokasowa***263; posty joujoujou i Prezesika dotycz***261;ce pozdrowie***324; i nie wnosz***261;ce nic do tematu
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Też byłbym ciekawy :) |
nad jezioro w lesie :>
|
Cytat:
żarcie to teraz nie problem cenowy (sklepy) a w wiejskich zajazdach za kilka ***8364; nakarmią na cały dzień :D |
ja zapraszam w najbliższy weekend do Tychów ;)
więcej info tutaj :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:52. |