Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.09.2002, 11:58   #1
SLAYER
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 21.05.2001
Lokalizacja: Zabrze
Posty: 180
SLAYER zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Gdzie w rejestrze moge zmienic klucz do Diablo 2 i Diablo 2 LOD?

Jak w temacie.Szukalem ale nie zlalazlem (widocznie sie na tym nie znam)
SLAYER jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.09.2002, 14:39   #2
+++LeWaP+++
Guru
 
Avatar użytkownika +++LeWaP+++
 
Data rejestracji: 17.04.2002
Lokalizacja: Kłodzko
Posty: 2,534
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Co to jest i po co Ci to. Nie mam na myśli rejestru, ale te wpisy

Czy to coś ma związek z graniem w Diablo przez NET?
__________________
lewap3@tlen.pl
+++LeWaP+++ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.09.2002, 15:51   #3
thunar
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika thunar
 
Data rejestracji: 01.02.2002
Posty: 148
thunar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja przynajmniej przy counter-strike'u robilem tak:
uruchom -> regedit -> HKEY_CURRENT_USER -> Software -> szukasz producenta-> a potem nazwy programu -> powinno tez byc settings lub info -> i tam wartosc key -> edytujesz ja sobie dwuklikiem i zmieniasz<- to chyba tyle
__________________
Pozdrawiam..::LifE is BrutaL::..>>>--------->
thunar jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.09.2002, 16:56   #4
SLAYER
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 21.05.2001
Lokalizacja: Zabrze
Posty: 180
SLAYER zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No wlasnie nie ma nic takiego. Moze ktos jeszcze wie gdzie tego szukac?
SLAYER jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.09.2002, 17:20   #5
ZiP
Wyjadacz
 
Data rejestracji: 09.05.2002
Posty: 1,740
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Tego tam w ogóle NIE MA. Instalator tylko sprawdza, czy numer jest dobry, ale nigdzie go nie zapisuje.
__________________
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno.
ZiP jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.