![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
![]() |
Najtaniej to teraz chyba jechac do Bułgarii
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A za linka wyslemy cie na wieczny spoczynek ![]()
![]() |
#18 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Najtaniej, to jest nigdzie nie jechać.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
Zależy jakie masz warunki.
Jeśli chcę tanio, to wpinam kemping do auta i jadę przed siebie aż mi się pieniądze skończą. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polska jest piękna sama w sobie, a jeśli mowa o udanych wakacjach to mogą być wszędzie, tylko pytanie na jakich ludzi się trafi. Urodziłem się i wychowałem na Podkarpaciu, czyli Bieszczady pod nosem. Solina blisko nie jest ale tragedii nie ma. Płaskie tereny mnie nużą, to i Holandia mi jakoś strasznie nie przypadła do gustu (choć jeśli rowerem jechać to zrobił bym tam z 500 km więcej niż w Bieszczadach i to bez zadyszki
![]() Jedynym krajem w którym się trochę zakochałem i w którym nawet mógł bym się osiedlić jest Norwegia. A tutaj dam wam zdjęcie z miejsca gdzie dawno temu pracowałem i mieszkałem jakiś czas. ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez KaiQ : 24.08.2019 o godz. 21:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Fiordy Ci z ręki jadły
![]()
![]() |
#22 |
Guru
Byłem młokos, do dzisiaj mocno związany z domem. Jednak tam czułem się jak w domu. Nigdzie indziej tak nie miałem. Owszem praca ciężka była, ale wiedziałem za co pracuję i warto było. Ludzie mili i życzliwi, a co najważniejsze z szacunkiem do pracownika. Hmm Oni mnie jak kogoś z rodziny traktowali. Niestety nie ma do czego wracać, dawno to było.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Kiedyś to było
Data rejestracji: 17.11.2013
To pierwsze zdjęcie >> tam na wakacje chętnie bym się wybrał
![]()
![]() |
#24 |
Guru
To jest to samo miejsce, drugie zdjęcie jest ujęciem z przeciwnej perspektywy, jak by ktoś chciał zrobić zdjęcie fotografującemu. A stał by akuratnie obok tej dużej czarnej (byłej) stodoły, co ma kwadratowe wejście (też czarne). A swoją drogą to niedaleko są kampingi i można domek wynająć (Hytte) czy jakoś tak
![]() Uwaga Moderatorzy.... wklejam link ![]() https://www.google.com/maps/@61.9072...7i13312!8i6656 he he... dla mnie piękną pamiątką jest to że Google robiło zdjęcia jak tam byłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Chyba pod gruszą, albo jak moje w pracy, 12 godzin płatnego urlopu, połowa przespana, no i tylko 12 godzin pracy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
uwielbiamy z rodziną jeździć na dziko
najczęściej jest to spanie w busie (kiedys i teraz) lub przyczepie kempingowej (która przez parę lat z nami dzielnie znosiła wszystko ale na wiosnę ją puściłem dalej w szeroki świat - ponoć teraz będzie służyć za domek dla wędkarzy nałogowych, którzy po nią przejechali pół polski do mnie) pare razy też namioty, ale z uwagi na dzikie wypady spanie w aucie jest praktyczniejsze za kilkkaaset PLN można zrobić sobie niezłą bibę w dowolnym prawie że miejscu ale trzeba mieć własny pojazd i to dość duży, by się wygodnie pomieścić jedną z najlepiej przeze mnie wspominanych wypraw (ale to bez dzieci) był tygodniowy spływ kajakiem po Warcie - spanie pod namiotem, pasza z ogniska, dojazd na start i powrót z granicy niemieckiej PKP koszt całości to może z 300 pln wyszło na dwie osoby, ale sprzet do tego potrzebny to już parę tysi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
Wakacje, gdzie, kiedy, po co, ? | wirusek | Off topic | 1 | 25.06.2008 17:13 |
Pranie #@$%*& ! | mr_spock | Off topic | 55 | 06.09.2004 13:01 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |
OKŁADKI na CD - gdzie znajdę??? | jaro | Napędy optyczne CD | 4 | 22.05.2002 20:57 |