Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gdzie na tanie wakacje (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gdzie-tanie-wakacje-97914/)

mgit 23.07.2019 18:08

Cytat:

Napisany przez joujoujou (Post 1425129)
Najtaniej będzie oczywiście pod mostem. Aby było blisko, ale już za granicą - to może być most na Odrze. :czytaj:

A czy dark już swego czasu nie obczajał mostów :haha:

icemac 23.07.2019 11:52

Cytat:

Napisany przez misiozol (Post 1425126)
Oj ja bym nie ryzykowal , jeszcze sie zabuja w jakims ladyboy k***a

przynajmniej będzie miał jakieś nowe doświadczenia :>

:D

joujoujou 23.07.2019 10:54

Najtaniej będzie oczywiście pod mostem. Aby było blisko, ale już za granicą - to może być most na Odrze. :czytaj:

misiozol 23.07.2019 10:45

Cytat:

Napisany przez icemac (Post 1425123)
Tajlandia ;)

Oj ja bym nie ryzykowal , jeszcze sie zabuja w jakims ladyboy k***a

icemac 23.07.2019 10:24

Tajlandia ;)

misiozol 23.07.2019 08:55

Najtanniej jak sie da: namiot + wypad na rowerze za miasto + zgrzewka harnasia , szansa jest ze sie trafi jakas z :cycki: po drodze :szczerb:

ed hunter 23.07.2019 06:23

Polecam podróż za jeden uśmiech. :szczerb:

W mało turystycznych, a pięknych rejonach, można pokój bez pościeli wynająć za 3 -4 dychy, w jakiejś agroturystyce, dojechanie pociągami co się wleką i trzeba się przesiadać, też raczej drogie nie jest i ma swój urok, do tego busy, te duże i te małe, też za rozsądne pieniądze, żarcie to i tak trzeba jeść, z piciem gorzej, bo już takich win nie ma. :D

grzeniu 22.07.2019 23:37

A co w tych paru stówach ma się mieścić? Sam koszt dojazdu może być spory, żarcie przez tydzień chleba z margaryną też się znudzi, a gdzie picie?
Do zrobienia nawet nad morzem, ale dojazd...chyba że stopem :idea:

KlimekKalimek 22.07.2019 23:17

No ja byłem na najtańszym last minute w Bułgarii i to kosztowało na tysiące za osobę. Tańszych nie było ofert:/
Więc zostają wyjazdy nad jakieś jeziorko, wynajęcie domków w Solinie albo gdzie indziej w bieszczadach. Okolice Wałbrzycha też są piękne. Nasza Polska jest na prawdę super. A z bieszczad można na Słowację uderzyć do jakiegoś małego zoo, w góry, albo do jakiegoś akuaparku z termami. W kilku stówach się zmieścisz. Same bieszczady to dobry wypoczynek. I aktywnie i pasywnie da się czas spędzić.

mgit 22.07.2019 22:12

Po taniości - to tylko we własnym zakresie (bez biura podróży) i jakieś pole namiotowe.

Może Niemcy - podaj się za 12 letniego uchodźca, to cię zakwaterują za free :D

DarkSlide97 22.07.2019 21:23

Gdzie na tanie wakacje

Szukam opcji na wakacje za dosłownie kilkaset PLN, mniej więcej na tydzień.
Najlepiej gdzieś tuż za granicą. Myślałem nad Pragą i teoretycznie dałoby się to zorganizować ale praktycznie zawsze wychodzi więcej. Nie zależy mi na wygodach, mogę spać w namiocie byle prysznic był :>
Jakie jeszcze kierunki warto rozważyć?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:46.