![]() |
heh - na gorze ktos napisal ze manager downloadu jest niezbedny... coz.. smiem sie nie zgodzic - od trzech reinsalek nie mam takiego czegos
czego uzywam? Opery i SmartFTP jesli wiem ze jakis plik jest dostepny na ftp - to wlaze na niego smartem, ctrl-z i zapominam o sprawie, jesli nie jest - to operka lacze mam szybkie, duzo nie sse - a opera od samego poczartku [nie liczac wersji 7.20 gdzie manager mial blad] nie skopala mi zadnego pliku - transfery mam raczej maksymalne dla mojego lacza wiec pytam - pocoz mi wiecej? :) |
Cytat:
|
Cytat:
A widziales zdjecia ?? !! http://randki.bialan.pl/don.jpg Don, czekamy na komentarz ;) :wow: :wow: :D |
niskie obroty jak na takie zylowanie silnika...
|
no dobra.. to moja sprawka ;)
to jest oryginalne zdjecie , nie bede go wklejal bo jest wielki i "rozsadzi" stronke... |
coż..., zdjęcie w oryginale na kolana nie powala...
co do pobierania plików - polecam darmowy program Net Transport (www.xi-soft.com) obsługuje: HTTP / HTTPS FTP / through SSL (Secure Sockets Layer) MMS (Microsoft Media Services) RTSP (Real-Time Streaming Protocol) PNM (rename PNM to RTSP) i jest po polsku (również) |
na początku był... Download Accelertor..., potem chwilkę Get Right... ale THE BEST jest Flash Get..., chociaż czasami ma problemy z FTP (wtedy używam Download Mage'a)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:43. |