![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
...::: Getto Supasta :::... bo JunGle is Massssive :)
Witam !
Jak zwykle wpadł mi w łapki pewnien przydługi kawałek - sporo wazy wiec sie zlituje i nie zamieszcze go w całosci tutaj ![]() Ma moze ktos cos w tym stylu - bo sprawa bardzo mi sie podoba - jakby co to podam namiary na 40MB skrzynke bez limitów wielkosci pliku. PS: Ma ktos moze "soundtrack" z nowej reklamy ERY tej z Motorolą ?? Jesli tak to bym sie usmiechnął ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
2
trzeba wypakowac i władowac do jednego folderu co plik wyzej - nastepnie odpalic plik zamieszczony wyzej w celu polaczenia czesci |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Wyciągam ten post z dwuch powodów : 1 - czy naprawde nikt nie wie co to za piosenka w nowej reklamie ERY traktujacej o Motoroli ?? ![]() ![]() 2 - zauwazcie ze jest nowe udogodnienie :0 teraz jest podane kto dany plik zasysał ![]() Kolejny + dla SoBala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Niestety to nowe udogodnienie (kto ściągał) u mnie nie działa prawidłowo. Jakoś w ogóle te javascripty nie chcą mi dobrze działać pod Operą - może coś źle skonfigurowałem. Pod IE i jego nakładkami chodzi dobrze.
Miłego dnia PS. Przy okazji może by tak dodać info o przeglądarce danego użytkownika i systemie, co? Chyba już o tym kiedyś pisałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
fajna ta przerobka, ale jakos bradzie mi Mya wpadla w ucho
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
średnio czytacz
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
ej albo ja glupi jestem albo te pliki mi sie nie chca rozpakowac poprostu trafia mnie cos, mam winrara 3.0 i total commandera i nic pisze archiwum uszkodzone albo ze nie znalazl plikow. Laser mozesz mi to na skrzyneczke przeslac. a jak bedziesz dzielil to mozesz do tego winrara uzuc lub podzielic w total commanderze dzieki a i jeszcze jedno fajna sprawa z tym kto sciagal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Dzisiaj juz nie bede kombinował - jutro wysle Ci całosc / ok 8 - 10 MB / podzieloną. A wracjajac do dzielenia - hmm dziwne. Pierwszy załaczony plik zostawiasz w spokoju - to jest jakby exe w rarze. Drugi zaałczony plik jest spakowaną druga czescią tego pierwszego - nalezy wypakowac to co jest w drugim archiwum i wrzucic np na pulpit razem z tym pierwszym i odpalic ten pierwszy - powinno byc ok ![]() Jutro wrzucam Ci całosc na @ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
średnio czytacz
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
cze
wiec tak sciagnalem jeszcze raz dla pewnosci te pliczki, ![]() rozpakowalem ten drugi, skopiowalem go do jednego katalogu razem z tym pierwszym ![]() probowalem rozpakowac winrarem i kupa ![]() ![]() A to sie pokazalo jak rozpakowywalem total commanderem ![]() wiec nie wiem co jest grane A ten kawalek to wyślij TU tylko podziel troszke nara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Whhh te kawalki z reklam co ?
![]() Ja tak samo potrzebuje ta muzyczke z Arctic z Cindy jak i druga z reklamy Nokii z aparatem cyfrowym w ktorej motywem przewodnim jest maly plastikowy motor . Moze ktos ma cos takiego ? ![]()
![]() |
#10 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Ok zgodnie z obietnica idzie podział na 3 kawałki rarem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|