![]() |
Cytat:
|
tez mam ten problem - wiadomosci do mnie znikaja jesli jestem niedostepny w momencie ich wyslania
uzywam mirandy i przypadlosc ta wystepuje od kilku miesiecy szkoda ze wiekszosc znajomych jendak kozysta z gg :( tego badziewia w zaden sposob nie mozna byc pewnym (protokolu - bo program jako taki dla mnie po prostu nie istnieje) |
Witam !
Ja GG używam od miesiąca i też czasami dziwnie się zachowuje - np. ktoś do mnie wysłał zdjęcie przez GG to dotarło, jak ja próbowałem wysyłać to wydziałem u siebie, że poszło, ale adresat tego nie otrzymywał. Oprócz tego czasem się zawiesza, no i okienko z ikonkami otwiera mi się częściowo na oknie rozmowy (inni podobnież tak nie mają). Może przesiądę się na Konnekt - a czy można używać jednocześnie Konnekt i GG (na próbę ) ? Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W konnekcie nie widać kto jest niewidoczny. Te słoneczka z pytajnikiem informują:
Cytat:
GG Test |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I po polaczeniu sie program nie odpowiada :| |
Cytat:
|
Program działa u mnie bez żadnych problemów. Wykorzystuje on luke w protokole GyGy. Więc dopóki nie zostanie ona załatana możliwe będzie sprawdzanie niewidocznych;)
|
Cytat:
:spoko: |
ale to trzeba własny numer wbic prawda?? no i nie reaguje firewall systemowy (XP)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:19. |