![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
KLAWIATURA. jaka dla mnie? :)
Siemano!
Mam zamiar kupić sobie nową klawiaturke. Ma to być klawiaturka no że tak powiem pół kosmiczna-czyli poszerzona o funkcje/klawisze, ale nie żaden "kosmos" np. z wbudowaną myszką ![]() Jaką klawiaturke polecacie? Chciałbym A4tech'a. Jestem przekonany do tego sprzętu. Mam myche A4 już 3 lata troche bardziej rozbudowany model i jest po prstu super! Zalałem ją pare razy, jest zajeżdźana na maxa i nic. Oczywiście czasem trzebą ją przeczyścić ![]() Szukałem kalwiatur A4tech, ale jakoś nie moge znaleźć takiej jaką bym chciał (wogóle nie moge znaleźć), są tylko te zestawy bezprzewodowe z myszką ![]() To jaką mi polecicie klawe? ![]() Dzięki z góry!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
heh TOMMYx no taka jest właśnie za bardzo kosmiczna, ale dzieki za propozycje. Zastanawiam sie wlasnienad Media Tech. Dobre te klawiatury?
P.S. Czemu inni nic nie piszą? ![]() Nrka
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
Ale mam na myśli ogół, nie jednostkowe modele. W praktyce jest trochę inaczej. Napewno nie jest to Logitech ani też Microsoft, ale niektóre modele ze stajni Media-Tech są naprawdę bardzo przyjemne (uzytkowanie, funkcjonalność). Jeśli nie chcesz 'setek' dodatkowych funkcji, to wybierz coś z Logitech'a. Wszystko zależy od ilości pieniędzy, 100 PLN to i tak dosyć dużo, aczkolwiek na porządną klawiaturę to w sam raz. Kilka modeli poniżej: http://www.sklep.age.pl/opis.php?m_k...OGIDELUXEAO_12 http://www.sklep.age.pl/opis.php?m_k...OGIINTERNET_12 http://www.sklep.age.pl/opis.php?m_k...__MICRMULTIMED http://www.sklep.age.pl/opis.php?m_k...ICRINET_____12 http://www.sklep.age.pl/opis.php?m_k..._MICRNATURELIT - profilowana |
|
![]() |
![]() |
#5 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Dzięki Tommyx!
Szkoda, że inni mi nie doradzą ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Cytat:
P.S. Uzywam klawiatury Fujitsu, duza, lekko profilowana, srednio wypasiona, no i ma to co najwazniejsze - genialny klik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.12.2002
![]() |
Witaj ja mam przedstawianego na fotce MediaTecha. Jeśli lubisz klawiaturki o "miękich" przyciskach - polecam, całkiem przyjemnie się na niej pracuje. Jedyną niedogodnością jakiej przy niej doświadczyłem to to, że przy wyjściu z WindowsaXP zmniejsza głośność do połowy. Zapytałem o to w serwisie i powiedziano mi ze przy tym oprogramowaniu to normalne ;-)
![]() |
#10 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Re: KLAWIATURA. jaka dla mnie? :)
Cytat:
Doplac 40zl i kup sobie Logitech Internet Navigator (cos kolo 140zl) a jesli nie to wez Logitech Internet Keybord (cos kolo 79zl) obydwa modele w/g mnie sa wiecej niz bardzo dobre!!! Ja mam Navigatora juz 2 rok i chodzi mi wysmienicie!! I teraz stwierdzam jednoznacznie - nigdy nic innego niz Logitech!!!
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
Dla mnie najwazniejsza jest miekośc klawiatury i funkcjonalnośc. Najlepeij wybrac sie do sklepu i po prostu w każda troche poklikać. Według mnie bajery w klawiaturze to zbytecznosc i tak na ogół sie ich nie używa. Dla mie najlepsza w jaka do tej klikałem to klawiatura MediaTech MT13OC. Nie stety byłem na stronie producenta i nie widziałem jej obrazka. Szczerze polecam!!!!
![]() |
#12 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Popatrzylem po prostu na zdjecie i mi sie spodobala z wygladu wiec z ciekawosci spojrzalem na cene. Jeslibym sam kupowal klawiature, to na pewno w ten sposob nie podjalbym dezycji. Porozgladalbym sie najpierw troche, co i za ile jest dostepne, potem dokonal wstepnej selekcji i z wybranych tak modeli zdecydowal sie na jeden. I na pewno byloby wiecej kryteriow niz wyglad zewnetrzny i dodatkowe bajery. Dla mnie w klawiaturze wazne jest kilka rzeczy: przede wszystkim musi sie na niej przyjemnie pisac. Trudno mi ocenic, czy ma to byc klawiatura twarda, czy miekka i co takie okreslenia w ogole znacza. Musze po prostu sam sprawdzic i stwierdzic, czy mi odpowiada. Niezwykle wazne sa dla mnie rowniez klawisze: Enter, Spacja i Backspace, a zwlaszcza ten pierwszy i ostatni. Nie lubie malego entera i zupelnie nie trawie malego (szerokosci zwyklego klawisza) Backspace'a. Bardzo uprzykrza mi to pisanie. Zwracam rowniez uwage na glosnosc klawiatury, bo czasami ma to bardzo duze znaczenie. No i poza tym nie bez znaczenia jest tez dla mnie czy klawiatura podoba mi sie z wygladu. Patrze tez, jak pewnie kazdy, na cene. Natomiast rozne dodatkowe *******ki nie maja dla mnie wiekszego znaczenia, i tak ich nie uzywam. Teraz mam klawiature Microsoft Internet Keyboard i jestem z niej naprawde zadowolony. Pisze sie na niej naprawde swietnie, a to jest przeciez najwazniejsze. I ma troche dodatkowych przyciskow, ale oprocz pierwszego tygodnia uzytkowania, nie przycisnalem ich ani razu. Nie sa mi po prostu zupelnie do szczescia potrzebne. Ale ogolnie jest to bardzo dobra klawiaturka i nawet byla w jednym z podanych linkow. Osobiscie polecam.
![]() |
![]() |
#14 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
a'propos klawiaturek... kiedys kupilem sobie (nie pamietam za ile ale chyba cos ponad 100zl) klawiaturke Memorex MX 2000 i jestem z niej bardzo zadowolony... nie jest jakas na wypasie, ma w zasadzie 3 dodatkowe klawisze i podwojne funkcje na klawiszach numerycznych). Co dla mnie najwazniejsze ma szeroki ENTER (nie lubie tych z malym ENTEREM). Tak sobie wlasnie ogladalem te klawiatury Logitec'a i musze przyznac, ze bardzo mi sie podobaja ![]() ![]()
![]() |
#15 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
no no jeszce troche i "nakręcicie" mnie na Logitecha bo widze, że zbiera dobre opinie, nad Media Tech też się będę musiał zastanowić.
Szczerze wam powiem, że nigdy nie chciałem nic kupić Logitecha bo zawsze sobie powtarzałem, że to są drogie sprzęty, a taniej można nabyć podobny sprzęt innej firmy np. A4tech (z myszkami tak jest, mychy A4 robie wg. mnie świetne). A co z klawami A4tech'a ![]()
![]() |
|
|