![]() |
Cytat:
Poza tym popatrz na emotikony i się bracie nie denerwuj:taktak: :D |
Cytat:
wypowiedz miala zabrzmiec ironicznie... :P, i tak stara***322;em sie napisac.... a krytyka mile widziana... dlaczego bo nie ma za co.... wszystko napisa***322;em po tym jak poogladalem sobie TV, kumpel mi powiedzial polowe z tego co napisa***322;em i potem sie smielismy juz wogole z mojej bytnosci w SB ... ogolnie ciezko mnie zdenerwowac i obrazic.... chyba ze zaczniesz mi po rodzinie i znajomych jechac.... a ja i moje poglady ... rybka... no problem :) wiec po :piwo: i tematu nie bylo PS. no i z ;) wyszlo mi ;P dlatego lipa nie dokonca ironia wyszla :) |
Cytat:
Ach ten klawisz "shift":spoko: :haha: |
Cytat:
Cytat:
bo mature albo sie zdaje albo nie, nie ma miejsca na amnestie |
Słucham tej konferencji prasowej z Giertychem w roli głównej, słucham i.. w pewnym momencie tak mówię - ok, czyli Giertych przyjmuje do wiadomości wyrok Trybunału Konstytucyjnego, ogłasza jakie w związku z tym zostaną podjęte decyzje. No i oczywistych jest chyba teraz, że w takiej sytuacji podaje się do dymisji..
Ojciec, który też oglądał, szybko przywrócił mnie do rzeczywistości ("Ty chyba się źle czujesz" ;) ), ale serio - przecież ten człowiek (Giertych) podjął decyzję, której konsekwencje powodują poważne problemy w życiu kilkudziesięciu tysięcy osób. Podjął ją jako minister edukacji, nie konsultując jej z właściwymi ku temu osobami i ostatecznie podejmując ją jako sprzeczną z konstytucją. To naprawdę jest dla mnie oczywiste, że w takiej sytuacji nie pozostaje mu nic innego, jak podać się do dymisji, ponieważ jako minister tego resortu powoduje daleko idące negatywne konsekwencje. Coś mi jednak mówi, że tej dymisji się nie doczekam... |
Cytat:
Mo***380;e i oczywiste:taktak: , ale na pewno nie dla pi***281;knego Romana:D |
Cytat:
co prace ci taka osoba odbierze... lub co***347; utrodni ??? I tak pracodowaca/uczelnia wybierze osobe co ma normalnie zdan***261; mature :taktak: Jak dla mnie ka***380;dy mo***380;e mie***263; z amnesti, to indywidualna sprawa danej osoby, i skoro im dali amnestie to niech j***261; maj***261;, i wara od tego .... Wed***322;***243;g mni stara matura by***322;a lepsza, by***322;a tyle lat, po co by***322;o zmienia***263; co***347; co jest sprawdzone ??? |
Cytat:
owszem przeszkadza bo tacy robia sztuczny t***322;ok na uczelniach, na kt***243;re nie powinni si***281; dosta***263; (a jednak biora) ja nie by***322;bym zadowolony z takiej matury...czysta ambicja Cytat:
|
Nie trzeba si***281; uczy***263;!!!
|
Cytat:
Po drugie, co to za r***243;wno***347;***263;? Dlaczego zdaj***261;cy matur***281; maj***261; si***281; dzieli***263; na tych kt***243;rzy zdali, tych kt***243;rzy nie zdali, ale maj***261; amnestie i tych, kt***243;rzy nie zdali? Ka***380;dy egzamin albo si***281; zdaje albo nie. Nie ma czego***347; takiego, jak "prawie" zaliczony. |
@Patrix
nie obla***322;em... narazie mia***322;em tylko pr***243;bn***261; kt***243;ra zda***322;em .... a normlan***261; mam za nied***322;ugo ;) tak samo jak egzamin zawodowy ;) |
Cytat:
a jak taki technolog żywności ze specjalizacją w zakresie: browarnictwo, gorzelnictwo, drożdżownictwo przejdzie bez odpowiedniej wiedzy to co mamy powiedzieć ??? || |
Cytat:
^^ Bede mial 6, LOL. |
Cytat:
Będziemy pędzić sami..:D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:38. |