Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.01.2006, 01:25   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
@ Dorian

Dzięki za wszystkie uwagi i propozycje , ale tak tylko się upewnię, czy śledziłeś dokładnie wątek pod kątem mojego pytania, bo:

a) mnie cały czas interesują tylko głośniki 2.1, bo na 5.1 nie mam nawet wyjść z karty w notebooku

b) te głośniki creativa, które poleciłes mi na końcu to dokładnie to samo, co właśnie kupiłem, tylko poprzednia wersja stylistyczna. Ja mam model T3030 i to właśnie z niego jestem niezadowolony.

Natomiast co do tego zestawu z Allegro.. Miałeś może możliwość ich przetestowania i sprawdzenia, jak grają? Wyglądają w miarę i nie jest to Creative (co ostatnio staje się dla mnie zaletą..), więć trochę mnie zaciekawiły. Jeśli warto to będę próbował je jakoś przetestować, zwłaszcza, że osoba sprzedająca jest w wrocławia.

Dodatkowa karta raczej teraz nie wchodzi w grę. Zdaję sobie oczywiście sprawę, że to, co mam w notebooku to raczej nic ciekawego, ale mam też w pamięci, że na głośnikach Creativa chyba Inspire 5800, które miałem kiedyś pożyczone, grała całkiem nieźle. A i ja rewelacji tu nie oczekuję. Po prostu poprawnego dźwięku na całym paśmie.

Podobnie karta wewnętrzna raczej w tym momencie mnie nie interesuje ze względu na koszty. Ale może kiedyś sobie taką sprawię. Na razie jednak głośniki, bo co mi z lepszej karty, jak nie będę miał na czym jej wykorzystać. Bo te głośniki co mam teraz i na dobrym Sound Blasterze nie grają lepiej. Przetestowałem je dokładnie na różnych komputerach i w różnych konfiguracjach.

I jeszcze jedno - te alternatywne sterowniki są tylko do Sound Blastera, czy mogą być do każdej karty (również zintegrowanej)?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.01.2006, 01:34   #2
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
I jeszcze jedno - te alternatywne sterowniki są tylko do Sound Blastera, czy mogą być do każdej karty (również zintegrowanej)?
Do wszystkich kart z czipami EMU (EMU10K1 - Live! i Audigy 1 i EMU10K2 Audigy 2, 2zs i 4) ... a te produkuje Creative, wiec raczej nie. Ale moge sie mylic.

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.01.2006, 16:37   #3
adbok
Guru

Data rejestracji: 11.05.2003
adbok zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
@
mnie cały czas interesują tylko głośniki 2.1 [...]
Creative MegaWorks***8482; 2.1 THX 250D retail jedne z najlepszych 2.1 i THX