Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 02.01.2006, 20:45   #34
Szafran
Bywalec

Data rejestracji: 13.06.2002
Szafran w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Pisales o jakims dziwnym zestawie 7.1 logitecha. to co ja mam to zestaw 5.1 o mocy lacznie 505W RMS (z czego 188 przypada na suba). jak dla mnie jakosc tego zestawu jest lepsza niz wiekszosci zestawow za pare "kola" a juz na pewno lepsza od zestawow kina domowego do 2k pln. ale ogolnie glosniki trzeba posluchac zanim sie je kupi bo w tej sprawie to jest ocena bardzo subiektywna, gdyz kazdy ma inny sluch. jak dla mnie creativy na pewno odpadaja, bo sa poprostu cienkie (mowie w tym momencie o gigaworks s750 - moze i maja mocniejszego suba, ale co z tego jak ma on duzo mniejsza kubature i chociazby przez to nie ma najmniejszych szans na to zeby brzmiec z jakoscia czesciowo zblizona do tego z logitechow)

ale tak jak mowie, to jest ocena subiektywna i jak ktos nie poslucha to nie bedzie wiedzial - glownikow nie da sie ocenic inaczej niz subiektywnie.

Twoje uprawnienia: