![]() |
A ja raz :)
|
no co wy jest 1588 :D
|
1596 :) Do kiedy trwa glosowanie?
|
1597:)
|
1600;) No co jest, bierzcie sie do roboty8)
|
1618 = mało :cisza: ||
|
1665- Coraz wiecej :jupi:
|
Niewiem czy widzieliście ale jakiś PCMANIAK ma ponad 2400 głosów jak nie weźmiemy sie do roboty to będziemy na trzecim miejscu :buu: :buu:
|
Cytat:
|
W newsach na inforowie :P bylo coś napisane, że wiedzą o oszustwach i uwzględnią to przy klasyfikacji. :)
|
Cytat:
|
nie chce byc niemily ale u nas tez byly glosy 'lewe'...
|
W jakim sensie lewe? Moim zdaniem glosowalismy wporzadku!
|
Cytat:
|
Ten pcmaniak jakies jaja sobie robi. Ma juz 2962!!! :boks: :o :( :'( :-o :klnie: :zly:
|
Cytat:
|
Widzę, że PCMANIAK poleciał :) :D || 8)
Tak więc nadal mamy drugie miejsce w całości i pierwsze w swojej kategorii :jupi: :jupi: :jupi: CDRinfo Rulez !! |
Cytat:
|
Moj glos jest glosem 2000 ^_^ dobrze idzie, bedzie lepiej.
|
Cytat:
Mój 2003 ! |
Cytat:
|
2006 jest moje!!!!
|
2007 belongs to me !!
|
A następny mój :D
|
aby tak dalej nie osiadać na laurach:cisza: :D
|
dwa tysiące czterdzieści cztery - właśnie go 'oddałem' :jupi: :)
|
ja dorzucam kilka glosow na dzien
jakos to leci :jupi: szczegolnie jak mam skrot na pulpicie, to nie da sie zapomniec o zaglosowaniu |
Jedna stronka jest tuz za nami!!!!!!!!!!! HURRY BOYS
|
Jestem z Was dumny, utarliśmy im nosa :D
I jak zwykle udowodniliśmy że Forum CDRinfo.pl - to licząca się siła !! :) Mam następnego laddera którego warto by zdominować! :) http://80.72.35.132/~panicz/abk-comp...jna.php?id=419 |
Cytat:
|
Tym razem trzeba sie bardziej starac bo niestety na stronke mozna zaglosowac tylko raz z jednego IP :(
Ale przynajmniej wyeliminuje to oszustwa jakie byly/sa na infojamie :) |
To jest szansa dla ludzi ppp ;) - czyli dla mnie:D
|
Cytat:
Poniżej link z listą uczestników/konkurentów, w kategorii, w której jest CDRinfo.pl: http://80.72.35.132/~panicz/abk-comp...hp?strona=site Nazwa kategorii: Best Information Site 8) Będzie trudniej (ale tylko troszkę:) ) niż na Jamie, lecz co to dla nas :) || 8) PS"" Pierwsze miejsce w tej kategorii ma Gery.pl z ilością ~1897 punktów. Jak już wspomniał kolega Bartez - jeden głos dla jednego IP. Małe utrudnienie, ale ... można się przejść do kafejek internetowych i oddać kilka głosów :) , a jeśli ktos ma jeszcze modem w szafie - najwyższy czas go zainstalować :) "" |
Cytat:
Witam ! Głos oddany PS: Ktos tu mówił ze ma IP które mu sie zmienia co 10 godzin ... |
Cytat:
uroki DIALOGu i ISDNa :D |
http://80.72.35.132/~panicz/abk-comp...jna.php?id=419
dokladny link. A w infojama jest jescze BLUELIGHTEMITER 1962 glosow! |
ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! :buu:
zapomnieliscie chyba o glosowaniu w kategorii Mocne Strony na stronie infojamy :boks: bierzcie sie do roboty :czas: |
mamy 3 miejsce w Jama Matasha i jeszcze jeden nas sciaga bo ma ponad 2k. Do rooty kolejne 2000 trzeba zrobic!
|
Ja oddaje głos kilka razy dziennie od dłuższego czasu, bo ustawiłem sobie jako stronę startową :chytry:
|
Cytat:
a moze maly automacik +++LeWaP+++`a dla tych co maja stalke?Nie jest wykrywalny-chyba ze sie skumaja ze nagle 6x wzrosla liczba glosow ale trzeba pokazac wyzszosc |
Macie automacik??
Jak tak to prześlijcie mi:) please!:) |
I ja raz ;)
2418 PS. ...2428 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:19. |