![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wygrali Panstwo w konkursie Audiotele!!! malego rumuna. Na odbior maja Panstwi 7 dni! Jezeli nie odbiora Panstwo nagrody w terminie przeslemy cala rodzine.
######################################## WAZNA INFORMACJA!!! W tej chwili w Polsce 1,5mln ludzi spi, 1,1mln ludzi uprawia seks, 2,8 mln ludzi je... A jeden ***** siedzi i czyta Sms-a! GRATULACJE!!! ######################################## Wazna informacja!!! Po krotkiej naradzie i obejzeniu Twojego zdjecia nasza komisja uznala, ze masz leb jak kon! Z tego powodu pragniemy poinformowac, ze mozesz srac na ulicy!!! ######################################## TVN informuje,ze w najblizszym programie "Wybacz mi..." wystapia Osama ben Laden i George Bush. ######################################## To jest sms szczescia... Wyslij go do 5 osob, a spotka Cie szczescie! Bozena W. wyslala i wygrala pralke, Bogdan W. nie wyslal i urwalo mu noge... ######################################## :) |
Cytat:
hehe, tez to "uwielbiam" :) |
Cytat:
|
A mnie wkurzaja glupie smsy w stylu tu 4 biedroneczki, wyslij je 4 dobrym ludziom a za 4 dni spelnia sie twoje marzenia jezeli ich nie wyslesz to beda 4 biedne lata itp.
qrwica mnie bierze jak cos takiego widze. |
Jak sobie wgram nowy fajny dzwonek, to nawet lubie jak mi ktos sygnaly puszcza :D :P
|
Sygnałki mnie denerwuja :wrrr: No chyba, że jestem umówiony że ktoś puści sygnał jak coś tam... Aha, sygnałki tez może puszczać dziewczynka :D
A w nocy mam spokój. Mam ustawione mojego kochane Siemensy, aby sie wyłączały dziennie o 23:59. A rano gdy mnie budzik w fonie obudzi to sobie tel włączam. @MacGyver ten sposób z czatem jest za***isty :) Trzeba będzie go wyprobowac. |
ja na takie osoby mam inny patent... po jakims czasie dzwonie tam z innego numeru i wprost mowie co sadze o takich dowcipach :)
Kiedys do mojej dziewczyny na domowy przez pol nocy ktos puszczal sygnaly, ale ten ktos byl na tyle tempy i nie wiedzial ze jest cos takiego w TP jak identyfikacja dzwoniacego... okazalo sie ze to jakas obrazona kumpela... odpuscilismy raz sygnal i sie skonczylo, teraz nawet na ulicy nie patrzy w nasza strone :) |
Nie jest wysyłany wcale. Identyfikacja tylko u operatora jest możliwa.
A co do samego wątka, to zaskakuje mnie sam temat jak i reakcje użyszkodników... Z takim problemem (jeżeli to prawda wogóle) każdy wie jak sobie poradzić, bez pisania na forum czy gdzie tam z prośbą o zgnębienie, podając numer. Można to też przez operatora załatwić, wszystko jest logowane u niego. Dziwi mnie takie działanie - co jeśli ktoś poda nr osoby całkiem niewinnej, tak "dla jaj"... ? |
@houston, o ile mi widomo to przystawaka niepomoże - sygnal (ID) nie jest wogóle wysylany (lub maskowany) - ale do konca nie jestem pewnien.
|
Nr zastrzezony fakt "smiertelnicy nie widza" ale gdybys mial przystawke dla sluzb specjalnych to i taki nr bylby "odkodowany" a widze ze ten nr to // Heyah dziadoska siec ... // wiec raczej zapomnij ze sie dodzwonisz. Ja tez kiedys zostalem obudzony o 2:00 w nocy bo jakis "burak" wysylal chyba az 5x sygnaly az do 3:00 ale ze zemsta bywa slodka obudzilem gada o 6:00 jako "user inkognito"
|
Fajne sposoby macie na takich ludzi :) Ale mam nadzieję, że nie będę musiał tego nigdy próbować...
|
Widać, że dziewczyna niepotrafi nawet puszczać sygnałów. Do takich rzeczy używa się nr zastrzeżonego...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:26. |