![]() |
@karwa83 - poszło
@ro29 - poszło. :D |
Tak sobie poczytałem o tym Gmailu i mi sie bardzo spodobał szkoda ze to tylko na zaproszenie. Chociaż moze jest ktoś kto mnie zaprosi :)
karwa83małpao2.pl |
Ostatnio coś nie bardzo działa ten gmail drive, nie było to oficjalne rozszerzenie mozliwości gmaila, sam długo z tego korzystałem i ostatnio zauważyłem, że skrzynka jest na krótko blokowana po takiej operacji, więc zarzuciłem tę metodę i obecnie z gmaila korzystam tradycyjnymi metodami. :D
|
czy to dzial z ta forma skrzynki ?
GMail Drive Shell Extension Cytat: Jest to bardzo ciekawy programik. Wazy bardzo niewiele a duzo moze :) Osoby majace konto na gmail.google.com maja mozliwosc uzywania powierzchni skrzynki pocztowej jako twardego dysku widocznego gdy wejdzie sie na moj komputer. |
i przez www i przez program pocztowy
|
Witam !
Czyli rozumiem, że po zaproszenia na PW do @joujoujou ?? A tak z ciekawości tylko zapytam - maile z tego konta można odbierać tylko przez WWW, czy też poprzez program pocztowy ?? Pozdrawiam ro29 |
no wlasnie :D
|
Cytat:
|
Moze mnie by ktos zaprosil !!!!nowe konto sie przyda!!!!! ;)
POZdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja sie jeszcze zalapalem :)
|
Cytat:
Po drugie: Cytat:
|
Ostatnio gmail zaczął (tymczasowo) blokować konta, na których robi się operacje poprzez dysk wirtualny. ((
Wiem z własnego doświadczenia, bo sam mam 3 takie "dyski" :( |
Ja też mam ciągle 50 wolnych, już nie wiem co z nimi robić :P Jak ktoś chce sobie porobić virtualne dyski na gmailu niech pisze na PM :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:36. |