![]() |
Sid we wszystkim węszysz podstęp. Mi tam nie przeszkadza że coś sobie przeskanuje poczte... szpiegiem nie jestem. Gmaila używam bo jest szybki, ma przejrzysty interfejs i antyspam skuteszny w 100%. Nie przeoczył ani jednego niechcianego listu.
|
jestem ciekaw zy moje przewidywania się spełnią i w końcu google zacznie zarabiać na mailach ludzi mających i używających gmail - analizując treść mail, firma może błyskawicznie stać się potentatem w dzieidzienie bazy danych profilowanych userów - idealna grupa docelowa wszelkiego rodzaju reklam
powiększenie konta jest odpowiedzią na konkurencję - która już od dawna oferuje to samo co gmail, jeśli chodzi o powierzchnie a przy tym jest powszechnie dostępna, a nie przez system zaproszaeń [których miliony leżą na forach dyskusyjnych wg. mnie google lekko przedłużyło stan 'tajemny' swojej usługi, zażynając złotą kurę dla niektórych świadomość, że jego wiadomości są skanowane, indeksowane i oglądane na wszsytkie strony przez system dobierający reklamy nie jest miła dlatego ja konto na gmailu założyłem i zapomniałem :) |
A wejdźcie sobie na http://www.gmail.com i zobaczcie jak szybko rośnie wam pojemność konta. Do 2 GB!!! Na razie jest 1432 MB
|
Dzięki Cyki! :)
|
a ja znow mam 50
:> |
Cytat:
|
Jeśli można prosić - prześlijcie też zaproszenie na mojego maila: dawidmyszko@gazeta.pl. Odeślę swoje zaproszenia kolejnym osobom z listy...
|
Na stronce http://isnoop.net/gmail/ cały czas ponad 355 000 tys do rozdania.
|
Cytat:
|
Cytat:
ten k.costam@gmail.com to ja ;) |
Z radością przyjmę.
joujoujou&wp.pl |
Dobra, dostałem zaproszenia.
Jak ktoś chce to mam ich wolnych około 35. Chętnych na e-mail'a vellkan2@gmail.com |
tak naprawde to niewiadomo, jednym przychodzily zaproszonka po tygodniu, innym po miesiacu... tak bylo z paczkami po 5, teraz przychodza po 50 wiec cos sie moglo zmienic ;)
imo im wiecej uzywasz szkrzynki tym szybciej przyjda (?) czyli po prostu czekasz |
Siemka!
Mam pytanie: po jakim czasie ma się możliwość zapraszania innych na Gmail?? Mam się gdzeiś zapisać czy jak ?? pozdro4all Jeszcze raz dziękuje Czero |
Panowie bardzo serdecznie dziekuje :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:54. |