Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   [GMAIL]Wolne zaproszenia (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gmail-wolne-zaproszenia-40214/)

gallus 05.10.2004 16:32

Gmail Notifier 1.0.23.0

Cytat:

The Gmail Notifier is a downloadable Windows application that alerts you when you have new Gmail messages. It displays an icon in your system tray to let you know if you have unread Gmail messages, and shows you their subjects, senders and snippets, all without your having to open a web browser.

The Notifier is in beta. Before you download it, we encourage you to review the system requirements and privacy information.
Więcej >>>

icemac 04.10.2004 07:36

mi tez jeszcze nic nie przyslali :(
a mialo byc po tygodniu buuuuuuuu

Piterniel 03.10.2004 23:13

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
to na to ze ludzie sa glusi, slepi i niektore rzeczy zauwaza dopiero jak ich trafia w czolo - konto na tlenie ma 250mb pojemnosci od kilku miesiecy, a jednorazowo wchodzi na nie 20 mb... to jest 2 razy wiecej niz gmail i onet, a to ten parametr, a nie wirtualna pojemnosci ktorej nigdy nie wykorzystacie jest najwazniejsza przy koncie pocztowym

ale w sumie - nie uzywajcie go, bo bedzie mi wolniej dzialac

[ps. konto onetu ma mila opcje z powiadamianiem o przesylkach, niektorym moze sie to naprawde przydac, ale antyspam to ja dziekuje, wole to robic recznie, bo jak mi wazny list zginie to porazka]

Takie konto może się przydacć tylko nieraz. Gdy odbieramy meile, powiadomienia, obrazki lub coś co zajmuje ok 100kb / meila to 5 MB w zupełności wystarcza dla zwykłego użytkownika internetu ;)

PS. Sid AntySpam można zdeaktywować za darmo ;)

-Sid-The-Rat=> 03.10.2004 23:04

to na to ze ludzie sa glusi, slepi i niektore rzeczy zauwaza dopiero jak ich trafia w czolo - konto na tlenie ma 250mb pojemnosci od kilku miesiecy, a jednorazowo wchodzi na nie 20 mb... to jest 2 razy wiecej niz gmail i onet, a to ten parametr, a nie wirtualna pojemnosci ktorej nigdy nie wykorzystacie jest najwazniejsza przy koncie pocztowym

ale w sumie - nie uzywajcie go, bo bedzie mi wolniej dzialac

[ps. konto onetu ma mila opcje z powiadamianiem o przesylkach, niektorym moze sie to naprawde przydac, ale antyspam to ja dziekuje, wole to robic recznie, bo jak mi wazny list zginie to porazka]

tezer 03.10.2004 20:17

ja jestem za!!

epol 03.10.2004 12:33

Cytat:

Napisany przez onet.pl
Nowości w Twojej OnetPoczcie
Miło nam poinformować, że bezpłatnie ulepszyliśmy Twoje konto e-mail.
Poniżej znajdują się najważniejsze zmiany:
GIGAntyczna pojemność
Teraz masz do dyspozycji pojemność aż 250 MB na stałe - to 25 razy więcej niż dotychczas!
Jeżeli potrzebujesz jeszcze więcej miejsca (np. czekasz na liczne przesyłki o dużej objętości) to możesz ustawić sobie na okres jednego tygodnia pojemność nawet 1 GB! Po upływie tygodnia Twoja skrzynka wróci do objętości 250 MB, ale w razie potrzeby możesz znowu ustawić sobie pojemność 1 GB.
Jednorazowa przesyłka do 10 MB
Przesyłanie zdjęć, mp3, prezentacji czy śmiesznych historyjek nie powinno teraz stanowić żadnego problemu.
10 MB to naprawdę dużo.
AntySpam i antywirus pełnej mocy - za darmo
Bezpieczeństwo Twoich listów i komputera jest najważniejsze: podwójny antywirus, który chroni przed groźnymi wirusami oraz trzystopniowy inteligentny system OnetAntySpam - na pewno poradzi sobie z niechcianą korespondencją.
Dotychczas tylko konta płatne zawierały te opcje - teraz oferujemy to każdemu za darmo!
Sam ustawiasz sobie limity
Dostosuj OnetPocztę do swoich potrzeb, szczególnie jeśli korzystasz z poczty używając programu pocztowego (np. Outlook)!
Dotychczas nie miałeś wpływu na to kto i ile przesłał na twoją skrzynkę. Dzięki specjalnym narzędziom teraz sam możesz decydować o wielkości listów jakie chcesz odbierać - możesz ustawić maksymalny limit wielkości przesyłki!
Zamiast godzinami ściągać e-maile, o których nic nie wiesz, OnetPoczta powiadomi Cię krótkim komunikatem o nadejściu nowych przesyłek o dużej objętości, a Ty zdecydujesz czy rzeczywiście na nie czekałeś i chcesz je pobrać.

Dziś dostałem list o treści j.w. Co o tym sądzicie?

bakupl 02.10.2004 20:19

Cytat:

A zapracować w jaki sposób?? - w polu
NIieeeeee, w polu niee ;P Chyba że w polu tekstowym

gallus 02.10.2004 19:59

Cytat:

Napisany przez Bartez
Hmm, nie ma możliwości aliasów cdrinfo.pl, ale jak tak bardzo Ci na tym zależy, to myślę, że mógłbyś jakoś zapracować na tą skrzynkę ;)

A zapracować w jaki sposób?? - w polu :P ??? :)

bakupl 02.10.2004 19:56

Ktoś już pisał chyba SID... jest bodajże 10MB:P

legion 02.10.2004 19:56

ja nie dostalem:( zaproszenia jeszcze:)

pablocoo 02.10.2004 19:53

Cytat:

Napisany przez bakupl
cała treść czego? ja juz dawno dostałem zaproszenie...i korzystam z konta;p

A probowaliscie juz zalaczniki wysywac? Jaki jest limit?

gallus 02.10.2004 19:48

Cytat:

Napisany przez bakupl

No ja tez dostałem zaproszenie od Bartez'a i korzystam z konta, ale teraz my dostaniemy zaproszenia które mamy rozesłać innym - tzn chyba wystarczy skopiować teść zaproszenia i ja przesłac :) ale to chyba po ok. dwóch tygodniach...

bakupl 02.10.2004 19:39

Cytat:

pewnie wystarczy przesłać całą treść do kogoś..
PS a dostałeś juz zaproszenia bo ja nie :/

gallus 02.10.2004 19:35

Cytat:

Napisany przez bakupl
Jak wysłać komuś zaproszenie?

pewnie wystarczy przesłać całą treść do kogoś..
PS a dostałeś juz zaproszenia bo ja nie :/

bakupl 02.10.2004 19:24

Jak wysłać komuś zaproszenie?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:47.