![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Jak ustawić wiązanie nart
Jestem początkującym narciarzem, miałem raz narty na nogach
![]() Mam wzrostu 178 cm Waga 92kg Długość całego buta 335mm Jest to takie zapięcie i nie wiem jak dopasować do tego buta. ![]() Na drugim zdjęciu są widoczne śruby. Nie wiem czy mam ruszać punkt a bo chyba wyznacza on środek buta, bo na samym bucie jest taka kreska która to chyba oznacza. Co do punktu 2 to sądzę że należy to poluzować by dało się regulować zapięcie. ![]() I na trzecim zdjęciu widać tył zapięcia ale tam już nie ma śruby ale jakiś plastik. Nie wiem czy mam to pociągnąć czy wepchnąć. ![]() Wydaje mi się że mam to poluzować co pokazałem na zdjęciach oprócz tej środkowej śruby pomiędzy zapięciami. Potem ustawić to tak by środek buta był dokładnie na tej kresce co jest obok tej śruby. I potem ustawił zapięcie na 4,5 chyba że się mylę i na jakieś mniejsze. Mam nadzieje że dokładnie wytłumaczyłem o co mi chodzi i ktoś co się na tym zna mi to wytłumaczy dokładnie jak dla osoby co na tym się nie zna.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak w IfoEdit ustawić właściwy audio stream? | BlackJack | DVD-Video | 3 | 13.01.2006 22:57 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Teksty nauczycieli | Tribunal | Off topic | 47 | 11.04.2004 22:39 |
Jak ustawić domyślne audio i napisy w BIG3? | Adams32 | Napędy optyczne DVD | 1 | 05.04.2004 12:59 |
Jak ustawić w Nero żeby pokazywało szybkość nagrywania | para | Napędy optyczne CD | 34 | 07.03.2003 18:55 |