Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 22.06.2004, 17:14   #11
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a jak nie zaprosza to masz kolejnego nadawce spamu i reklam do kolekcji - jakaz to bedzie piekna baza - same aktywne maile i to maile z bardzo okreslonej grupy - "aktywni przeszukiwacze interentu, goniacy za nowinkami ze swiata IT, brak krytycyzmu w stosunku do otrzymywanych tresci" - piekna grupa docelowa

a konto 1gb i haselko 'nie bedziesz juz musial maili kasowac' - jasne - jak pewnie wiecie google bedzie skanowac tresc waszych maili zeby dobrac do nich odpowiednie reklamy - ich przyznanie wam 1gb nic nie kosztuje [spokojnie moga zalozyc ze wiecej niz 100mb nie zajmiecie - a srednia bedzie i tak ponizej 1mb] za to reklamobiorcami jestescie wspanialymi
ciekawe czy bedzie mozliwosc obslugi konta przez pop3 - daje to mozliwosc filtracji spamu i latwego zarzadzania poczta - sek w tym ze takie cos sie googlowi nie oplaca, bo odpadaja reklamy wyswietlane w webmailu i reklamy-spam
generalnie sledze to z uwaga - jesli pomysl sie przyjmie stwierdze ze ludzkosc przekroczyla zbiorowy iloraz 80 i coraz szybciej leci w dol - zwlaszcza jesli argumentem bedzie ta niezwykle uzyteczna pojemnosc konta... [latwo sie domyslec czemu tak to kreci niektorych - choc wydaje mi sie ze do tych celow lepsze jest p2p]

ps. moje konto na onecie nadal nie dziala [webmail] za to dziala przez pop3 - cud nad wisla
ps2. juz niedlugo beda konta 10gb albo 100gb i lamerzy beda sie przekrzykiwac kto ma wieksze[go]
darmowe konto na tlenie - zadnych problemow, jedna reklama na dwa-trzy dni, za friko - konto platne? jjasne, jak ktos ma fantazje, sek w tym ze dziala tak samo jak nieplatne [wpisujesz dane w bata i od tego momentu konto cie nie obchodzi] - tlen nie padl mi [poza wpadka z przycieciem lacz przez tepse] ani razu - i tak ma byc
ps3. zastanawia mnie gotowosc do wydania ~200 zeta na konto pocztowe osob ktore nie potrafia sobie wyobrazic wydania 100zeta na program...

Twoje uprawnienia: