Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 22.06.2004, 21:06   #14
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
a jak nie zaprosza to masz kolejnego nadawce spamu i reklam do kolekcji - jakaz to bedzie piekna baza - same aktywne maile i to maile z bardzo okreslonej grupy - "aktywni przeszukiwacze interentu, goniacy za nowinkami ze swiata IT, brak krytycyzmu w stosunku do otrzymywanych tresci" - piekna grupa docelowa
Dawno sie nie wypowiadales na naszym forum wiec postanowilem Ci odpowiedziec .

Powiedz mi w czym Google jest gorsze od takiego O2 albo innego dostawcy darmowych uslug. Pamietaj, że Google do tej pory nie dalo plamy ze spamem i raczej watpie aby adresy zebrane w ten sposob posluzyly jako baza do wysylki spamu.

Sam korzystam z powiadamiania mailem o zmianach w bazie Goolge na temat pewnych slow kluczowych. Poza jednym mailem tygodniowo dla zadanego slowa nie dostaje nic wiecej z Googla. Jestem z tego bardzo zadowolony i z cala pewnoscia jakby mnie interesowala nowa uslyga w postaci 1 GB maila to bym sie tam zapisal bez obawy o los mojego adresu.

Dodam, ze 1 GB konto email to chyba jedyna rzecz jaka moze przyciagnac ludzi. W tym kawalku sieci jest ogromna konkurencja wiec cos oryginalnego trzeba zaproponowac.

Nie martwilbym sie rowniez tym, ze Google bedzie indeksowac poczte w celu dolaczenia reklam. Niech sobie to robia byle bylo to jasno zapisane w regulaminie. Skoro cos daja to maja prawa czerpac z tego zyski. Natomiast Twoim prawem jest nie zgodzic sie na taka forme swiadczenia uslugi przez Google i nie zakladac u nich konta.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: