![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Porty - jakie przekierować --> Piszcie szybko bo bede miał rozmowe z adminem ;)
Witam wszystkich. Otóż sytuacja jest taka że dziś wieczór będe miał rozmowe z adminem mojej sieci odnośnie przekierowania portów. Teraz mam otwartych może max.15 portów.
Po pierwsze bede się starał aby przekierował porty eMula (TCP4662). Ale jakie porty są jeszcze przydatne?? Jak wygląda sprawa grania w gry przez sieć? (wydaje mi się że też przez jakieś porty niestandardowe, tylko jakie?). Piszcie szybko co warto przekierować, jak z radiami internetowymi? - bo nie wszystkie mi działają (działa u was RMF FM?)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doczepiam sie do tematu, niedawno też podobny post napisałem ale jakoś głucho było
![]()
![]() |
#4 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
bede pisla wolno ...
![]() zapros go na dobra wodeczke to bedziesz mial wszystko otwarte ... taka zasada w interesach nie mam do niej linka kto ja wymyslil ale sie sprawdza w 100%!!! tcp 80,443,53,22,20,21,109,110,143,4661,4662,10000,408 0,4001 udp 53,139,4661,4662,10000,4080,4001
![]() |
#5 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak ja poprosiłem admina o przekierowanie portów, to zaczął się wykręcać, że dużo roboty itp... AleX69 chyba będę musiał sprawdzić Twoją metodę...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Eliasz@ po zastanowieniu najlepiej jak by ci otworzyl wszystko - a moze - fw sobie sam postawisz postawisz ![]()
![]() |
![]() |
|
|