![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#7 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Kazdy woli to co lubi. Przy TomTomie nie da sie majsterkowac z mapami, programami. Jest aktualizacja i koniec. W palmie mozemy zawsze zmienic soft na inna mape, dokladac mapy, itp. Nie wspominam o kalendarzu, organizerze zadan itp. Widzialem jak TomTom wyprowadzil ojca w pole, stad moje uprzedzenie. Nie bawilem sie nigdy Garminami, nie wiem jak to z nimi. Wiem tylko ze AutoMapa ma pokrycie najwieksze. Piszesz ze moze sie zamotac AutoMapa...no fakt, czasami wszystko ma swoje odchyly, moze za pare lat jak bedzie 100 satelit to bedzie mozna co do kroku okreslic i odswiezanie sygnalu bedzie wieksze, ale jak dookola jest pelno innych urzadzen, jakis most, duzo budynkow to tez sie pogubi - mimo ze patrzy w niebo to i tak pomiesza sie w orientacji. Tom Tom ma to samo, ale moze mniej. Nie wiem. Aha, majac palma to wiadomo, troche trzeba sie bawic, wgrywac, karty sd, softy, a w Tom Tomie kupujemy sprzet jak dla dziecka i nic nie trzeba robic - to tez plus jezel itylko do tego nam sluzy, no i napewno trzeba stwierdzic ze za rok mapy Polski beda w 100% pokryte. ps. nie chodzi o to zeby byc taksiarzem, kazdy chce zeby kupowana nawigacja miala jak najwiekszy teren, jadac do jakiejs wioski czasem moze sie okazac ze nawet jej na nawigacyjnej mapie nie ma.
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 16.05.2007 o godz. 15:27 |
|
![]() |
![]() |
|
|