Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.12.2004, 22:43   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Smile Gra Scrapland

Właśnie zainstalowałem sobie demko tej gry, pograłem chwilkę i przyznam, że jestem pod wrażeniem. Gra jest dziełem American McGee, który kilka lat temu stworzył moją ulubioną gierkę American McGee's Alice, a teraz oprócz pracy nad czymś podobnym, ale w tematyce krainy Oz, stworzył właśnie Scrapland. Trudno mi opisać o czym ta gierka właściwie jest, tym bardziej na podstawie samego dema, ale jakieś takie Matrixowo- robotowe tematy

Generalnie demko zrobiło na mnie naprawdę dobre wrażenie i czekam na wersję pełną. Tym bardziej, że z tego, co wiem, wydane będzie w serii Nova Gra (w której właśnie pojawiła się gra I-Ninja - polecam każdemu wielbicielowi platformówek w stylu Raymana - ostatnio nawet był temat o platformówkach - tą można spokojnie do niego dopisać), czyli za niecałe 20 złotych. Myślę, że warto, a tymczasem zachęcam do sprawdzenia dema

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.12.2004, 23:37   #2
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
www.scrapland.com
super stronka

ale gierka jak dla mnie... zbyt serious-samowa ....
Stary 30.12.2004, 23:54   #3
adixo

Data rejestracji: 02.01.2003
adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Faktycznie stronka fajna
ale zdjęcia z gry jakieś takie przekolorowane :\
adixo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.12.2004, 00:09   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Strona akurat średnio mi się podoba, bo może i jest efektowna, ale jak dla mnie niezbyt funkcjonalna. Natomiast jeśli chodzi o grę to @ adixo - rzeczywiście jest ona bardzo kolorowa (ale zrobiona tak, że wychodzi to dla niej in plus ), a @ mallow - niezbyt wiele w niej podobieństw do Serious Sama widziałem. Tak właściwie to nic tam nie przypomina mi tej gry.

W każdym razie gra jest warta uwagi, naprawdę ciekawie zrobiona

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: