![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.06.2004
![]() |
grupy binarne
Witam,
niech mi ktoś wytłumaczy o co w tym chodzi. Jakich programów używać ![]() Nie rozumiem tego... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
google...!
pierwszy lepszy link... http://lewap.div.pl/mp3_grupyb.php http://mp3.dlakazdego.pl/binaries_faq.php
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 30.07.2004 o godz. 16:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
Najwygodniejszy programik to Grabit. Z grup binarnych można ściągać rózne rzeczy, w podobie jak z mułka tyle tylko ze dane pliki znajduja sie tam przez kilka dnii najczęściej, w zależności od serwera z jakiego się korzysta. Od kogo masz łącze internetowe, jak od telekomuny to serwer niusowy to news.tpi.pl, jak nie telekomuna to np. news.atman.pl, dostawca internetu powinien Ci powiedzieć na jakie serwery można wejsc z jego łącza. Nie na wszystkich serwrach są grupy binarne.
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.06.2004
![]() |
Rozumiem, ale zainstalowałem GrabIt i nic. Nie mogę nic ściągnąć. Na żadnym serwerze binarnym nie ma plików!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
Na polskich serwerach nie ma niestety grup zagranicznych, dobre serwery niestetty są płatne np. www.octanews.com
![]() |
![]() |
|
|