![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Absolutnie najtańsza KOLOROWA drukarka laserowa
Na Allegro znalazłem kolorową drukarkę laserową Lexmark SC1275 za 850 zł. Jest to bez wątpienia najtańsza drukarka tego typu i do tego jeszcze z pełnymi tonerami. Nie spodziewałbym się dużo po sprzęcie za taką cenę; pewnie jak powiem, że chciałbym tym drukować zdjęcia na papierze foto, to mnie wyśmiejecie... Oto link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29155705
Jak ma się sprawa jakości na takiej drukarce? Co z ilością wydrukowanych kopii bez wymiany tonera? Nie chciałbym, żeby się okazało, że później koszty eksploatacji przewyższą wartość drukarki. Zależy mi przede wszystkim na niskiej cenie zarówno drukarki, jak i materiałów eksploatacyjnych - jeżeli jakość będzie beznadziejna to się z tym pogodzę, bo ona naprawdę ma tu drugorzędne znaczenie. Aktualnie mam atramentową HP DeskJet 930C i koszty eksploatacji są dla mnie zabójcze - a do tego jeszcze dochodzi mała ilość wydruków na jednym pojemniku tuszu - a więc do d*** z taką drukarką.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|