![]() |
Witam !
Ja gram na moim sprzecie i az uwierzyc nie moge :o 1024x768x16 odległosc rysowania tak srednio reszta nie zmieniałem i chodzi lepiej niz GTA3 która smuzyla itp ! Szok !! Co karta to karta :3msie: Win2k SP3 Dx9aPL Dentki 40.72 Whql |
W nowszej wersji musieli coś poprawić, bo gta3 przy domyślnych ustawieniach rwała na każdym kompie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
2) GTA:VC na PC - kod gry optymalizowany pod PC, to nie jest juz konwersja z PS2 i dlatego tak ladnie chodzi, lepiej od GTA3 :) |
Witam !
Loodzie co sie dzieje !! Gram teraz na 1024x768x32 i na AAx2 Quintrix czy jak to sie zwie i chodzi lepiej niz bez tego !! x2 i 32 bitowego koloru ! |
Przypinam sie :jezyk:
Problem taki: po zmianie ustawien klawiatury z klasycznych na standardowe (jeszcze przed gra), wybraniu new game...i walnieciu entera przy drugim filmie na poczatku...system zalicza restart :blee: Jak nie zmienialem, to restartu nie ma, ale i tak po przejsciu paru krokow... zalicza zwieche... :blee: Wiec: 1. Moze cos wymyslicie... :) 2. Yankee, mozesz zapodac link do przyprawionego patcha na prv? z goty thx...:) |
Czolem
Ja jakos daje rede grac w to na C433@507 192Mb tnt2m64,w miare da sie grac na 640x480x16 ,ale czesto sie tnie, o ile jezdzi sie w miare, to bieganie jast koszmarem.Mam sporo samozaparcia zeby w to grac na tym sprzecie. W GTA 3 poddalem sie na trzeciej wyspie,tragedia z plynnoscia Czy ja takze moglbym prosic o link do przyprawionego patcha na prv? Bylbym wdzieczny |
Dzieki Y@nkee_PL
Dzieki zuk4u |
Cytat:
|
Cytat:
Z gory dzieki! Pozdro;) |
Ilość załączników: 1
Tak sobie chwilke gralem u kuzyna i...
... i moze ktos zgadnie co maja wspolnego trzy foty ktore zamieszczam? :chytry: 1-sze foto |
2-ie foto
|
3-cie foto
PS. czesto udaje mi sie ten trik zrobic :D ^_^ |
1. Na wszystkich masz 0 kasy :)
2. Na wszystkich 3-ech jest latający samochód 3. Na wszystkich jesteś w okolicy mostu 4. Na wszystkich jest noc 5. Na wszystkich widać punkt zapisu, znak N i to, że masz robotę u "L" 6. Na wszystkich jako broń masz ustawioną pięść 7. Na wszytskich są światła przy ulicy (na 2-gim widać tylko część, ale widać) Jak zobaczę coś jeszcze, to dopiszę ;) |
Cytat:
Czyzby jakis blad8) W sumie nawet ten pan - na pierwszym obrazku po prawej stronie - sie temu dziwi (patrzy sie i drapie sie po glowie)^_^ ^_^ ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:41. |