Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.08.2005, 13:58   #1
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Gwizdanie - Metody, porady, tutki

Witam serdecznie, mam dość nietypowe pytanie. Dokładniej jak można głośno gwizdać używając palców lub bez nich. Chociaż wydaje mi się, że w palcami jest o wiele głośniejsze. Nie chodzi mi o wydawanie skocznych dźwięków, ale jak najgłośniejszy gwizd. Jakby kogoś wołać lub gwizdać na basenie. Ja kompletnie nie potrafie gwizdać, poza cichym po złożeniu warg.
Jakieś pomysły?

Pit
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.08.2005, 14:10   #2
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja używam kciuka i palca wskazującego. Można naprawę głośno gwizdnąć.

Składasz te palce do siebie opuszkami, kładziesz na język, lekko go zawijając do góry i gwizdasz
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.08.2005, 14:12   #3
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
na palcach nie umiem,
potrafie glosno, wydymajac dolna warge, ale co dokladniej robie to nie wiem, wychodzi samo
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.08.2005, 14:21   #4
Matievoo
Prison break

Data rejestracji: 27.11.2004
Matievoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Lepiej jak by ktoś nagrał ten urywek na kamerze lub na aparacie cyfrowym pokazując jak gwizda i tłumacząc co czeba robić ,aby to wyszło.
A takto z takiego tłumaczenia na słucho to nic nie bedzie.
Matievoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.08.2005, 14:37   #5
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Tak jak Loczek napisal tylko wydaje mi sie, ze palce nalezy wlozyc pod jezyk. Przynajmniej ja tak robie. Musisz trenowac. Inaczej sie nie nauczysz. Wloz palce i cwicz. Praktyka czyni mistrza.
Stary 15.08.2005, 17:09   #6
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Jako ciekawostke, podam, ze zawolaniem francuskich ksiazat De Guise (po polsku -Gwizjuszow) bylo wlasnie gwizdanie.
Problem, ze nie wiem czy na palcach (zrodla raczej wskazuja na ten sposob) czy w sposob naturalny.
I to by bylo na tyle, jako ze gwizdac ani w jeden ani w drugi sposb , po prostu nie umiem
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.10.2005, 20:00   #7
mati416
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.01.2005
mati416 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez M@tti
Lepiej jak by ktoś nagrał ten urywek na kamerze lub na aparacie cyfrowym pokazując jak gwizda i tłumacząc co czeba robić ,aby to wyszło.
A takto z takiego tłumaczenia na słucho to nic nie bedzie.
gorąco ponawiam prośbę - sam próbuje od tygodnia i nic, więc może chociaż krótki tutorialik...na necie szukałem, nie ma czegoś takiego..
Stary 05.02.2010, 22:17   #8
karmelamel
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.02.2010
karmelamel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wsadz do ust dwa male palce i ugnij w ustach.Nastepnie gdy chcesz dmuchnac sprobuj zlaczyc je.
karmelamel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2010, 00:00   #9
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Indiana Jones
Stary 06.02.2010, 00:10   #10
adixo

Data rejestracji: 02.01.2003
adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Możecie mi nagwizdać jak już się podszkolicie
adixo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2010, 00:14   #11
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Piszę z Wygwizdowa.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2010, 00:16   #12
adixo

adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Piszę z Wygwizdowa.
To gdzieś w Kieleckiem
Stary 06.02.2010, 00:19   #13
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez adixo Podgląd Wiadomości
To gdzieś w Kieleckiem
Chciałbym.
Stary 06.02.2010, 00:21   #14
adixo

Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Chciałbym.
U ciebie w tej zielonej krainie też tak dmucha ? uważaj aby ci baby spod ciebie nie wywiało
Stary 06.02.2010, 00:27   #15
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

U mnie dużo mocniej dmucha. Babę mi do Polski wywiało (i BARDZO DOBRZE).
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: