![]() |
jeśli nawet przejdzie przez firewall'a to i tak żadnych prawdziwych ani wartych zachodu danych nie znajdzie na kompie a w razie czego to z image odtworzę w pare minut zawartość partycji systemowych / save gierek też backupuje :)/
pozdro |
Cytat:
Mozes podzielić się ze mną szczegółami tej gry - chciałbym mieć o tym najmniejsze pojęcie, czy uzywasz ASów z rekawa albo poprostu w jakiś inny nie konwencjonalny sposób łowisz ... / mile widziany priv / Dzięki ;) |
Nic nie robię, no chyba że zaczyna mnie wkurzać to "on" z myśliwego staje się zwierzyną (bliski staniem się łupem).
Oczywiście czasem informuję jego providera, ale to nie skutkuje. Więc wtedy mam gram w otwarte karty.:-D :-D |
Cytat:
robie backupy danych, wazne pliki sa zabezpieczone a co za tym nieprzydatne innym odtworzenie stanu sprzed ataku zajmie mi 10 min bo musze znalesc odpowiedni backup wsadzic plytke do napedu, zaczekac na restart kompa i przywrocenie danych ;p |
Cytat:
|
nic nie robie - mam firewalla na drugim kompie - szans zero na udany atak - w razie powodzenia odtworzenie satnu przed atakiem zajmie mi okolo 4 godzin - a nie ma po co mnie atakowac
|
Hacking, Włamywanie itp
Co robicie gdy wasz firewall zaalarmuje o próbie ataku na waszego kompa ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:51. |