![]() |
gallus_anonim chodzi Ci o lycos.com?? Możesz pomoc mi założyć na tym całym lycosie konto?? :-o :zawstydz:
|
Załuż konto na lycosie i podaj nam linke :> ;)
|
Mam. Jednak miałem to na dysku. Nie mam gdzie tego wrzucic, ponieważ na republice juz nie mam miejsca :(
|
U mnie to nie było tak dawno, a dokładniej w poprzednie wakacje, wtedy to chyba biłem rekordy siedzenia przy kompie, nonstop siedzialem w SoftICE i śldziłem kod programów, ale przeszło mi i nie che mi się już do tego wracać, chociaż może kiedys ;)
|
Kiedys się tym interesowałem ;) ... ale to był stare czasy ... już większość pozapominałem i jakoś mnie do tego już nie ciągnie ;)
|
hehe Mac ty też coś kraczysz lub haczysz bo widze że troszeczke linków to masz, ja kiedyś miałem kilkadziesiąt crckmena hdd ale wszystko przepadło :/
|
Linki:
Jak sie bedzie juz umialo hakowac hasla na stronach to tu mozna sie sprawdzic Muzeum wlaman czyli zrzuty hakowanych stron np TPSA (dawno aktualizowane) http://www.konradvme.org/ Imperium Linux Windows & Security Phreak'ing www.google.pl ;) Gdzies mi się zapodział jeszcze link do dużej ilości plików CrackMe ale nie mogę znaleść ... |
A to widze, że miałeś podobne zainteresowanie kiedyś jak ja. SoftICE i inne progamy tez mam (nawet je już znalazłem). Teraz jeszcze szukam tych kursów.
Czy ja ich przypadkiem nie nagrałem na cd? |
Epol lokalizuj, lokalizuj ja kiedyś miałem full poradników o hacku i o cracku, w ***** to się kiedyś nawet bawiłem, ale to była dziecinna zabawa i złamałem ze 3 crackme bez tutoriala i zaczęłem bawć się w łamanie starszch pogramów do których były tutoriale, coś tam złamałem (np. WinZIPa) ale znudziło mi się bo w necie jest i tak full *****ów, a po całej tej zabawie to pozostały mi tylko programiki takie jak SoftICE itp. a pordniki przepadły bo komp sie spalił :blee:
|
Chłopaki dajcie mi troszke czasu a zlokalizuje na moim dysku artykuly na temat cracowania i hackowania. Sciagalem je kiedyś z netu :)
|
Gdybym widziałem nie pytałbym się na forum. Ale była kiedyś strona, ale nie wiem czy działa
www.under.websex.pl |
Cytat:
Hack, hacked, c.r.a.c.k. czy co? |
Pewnie piersza myśl jaka mi przyjdzie na myśl to www.google.pl :'( ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |