Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.03.2006, 21:29   #1
gribek
Bywalec

Data rejestracji: 24.08.2002
gribek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
potrzebna rada w sprawie wpisu na 2 semestr:/

Zaczne moze od poczatku, studiuje kierunek A na uczleni x i chce sie przeniesc na drugi semestr na ten sam kierunek do "konkurujacej" uczelni y, moge tam zostac przeniesiony dopiero gdy bede mial wpisc na drugi semestr i tu jest problem, gdyz w sobote pisalem egzamin poprawkowy, wyniki i ewentualny wpis do indeksu bede mial dopiero w srode i wtedy tez zloze indeks do sekretariatu. Poniewaz nasz dziekanat miesci sie w znacznej odleglosci od wydzialu wiec zapewne panie w sekretariacie poczekaja az im sie zbierze troszke tych indeksow i dopiero zaniosa do dziekanatu i odbioru indeksu moge sie spodziewac najwczesniej w przyszlym tygodniu. Poniewaz zalezy mi aby jak najszybciej przepisac sie gdyz im wczesniej tym mialbym mniej do nadrobienia(od 2 semstru pojawiaja sie roznice programowe) oraz pozniej moze juz nie byc mozliwosci sie przepisac to chcialbym tez przyspieszyc wpis na drugi semestr do mojego indeksu. Bede wiec rozmawial z paniami w sekretariacie czy mozliwe jest nie wiem osobiste zaniesienie indeksu do dziekanatu i odebranie go czy jakas inna forma przyspieszenia wpisu, poniewaz nie wiem czego sie spodziewac gdy powiem prawde, ze przenosze sie na konkurancyjna uczelnie w tym miescie to potrzebuje dobrego powodu aby argumentowac moj pospiech - tylko nie wiem jakiego argumentu uzyc:-. I z tym zwracam sie do Was, czy ktos moglby mi doradzic co powiedziec lub jak rozmawiac z paniami w sekretariacie aby byly przkonane, iz potrzebny mnie jest naprawde szybko ten wpis i aby mogly ewentualnie pomoc. Bylbym niezmiernie wdzieczny za pomoc a szczegoly dotyczace jakie to uczelnie i jaki kierunek wolalbym do czasu pomyslnej zmiany uczelni zachowac dla siebie. Z gory dziekuje.
gribek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: