![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.08.2002
![]() |
potrzebna rada w sprawie wpisu na 2 semestr:/
Zaczne moze od poczatku, studiuje kierunek A na uczleni x i chce sie przeniesc na drugi semestr na ten sam kierunek do "konkurujacej" uczelni y, moge tam zostac przeniesiony dopiero gdy bede mial wpisc na drugi semestr i tu jest problem, gdyz w sobote pisalem egzamin poprawkowy, wyniki i ewentualny wpis do indeksu bede mial dopiero w srode i wtedy tez zloze indeks do sekretariatu. Poniewaz nasz dziekanat miesci sie w znacznej odleglosci od wydzialu wiec zapewne panie w sekretariacie poczekaja az im sie zbierze troszke tych indeksow i dopiero zaniosa do dziekanatu i odbioru indeksu moge sie spodziewac najwczesniej w przyszlym tygodniu. Poniewaz zalezy mi aby jak najszybciej przepisac sie gdyz im wczesniej tym mialbym mniej do nadrobienia(od 2 semstru pojawiaja sie roznice programowe) oraz pozniej moze juz nie byc mozliwosci sie przepisac to chcialbym tez przyspieszyc wpis na drugi semestr do mojego indeksu. Bede wiec rozmawial z paniami w sekretariacie czy mozliwe jest nie wiem osobiste zaniesienie indeksu do dziekanatu i odebranie go czy jakas inna forma przyspieszenia wpisu, poniewaz nie wiem czego sie spodziewac gdy powiem prawde, ze przenosze sie na konkurancyjna uczelnie w tym miescie to potrzebuje dobrego powodu aby argumentowac moj pospiech - tylko nie wiem jakiego argumentu uzyc:-
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|