![]() |
Przesyłka dotarła w ilości 10 sztuk - po obejrzeniu 2 sie dublowały i 2 sciagłem juz z ftp od majoneza czyli ogólnie 7 nowych ;)))) bajer te karteczki swiateczne - mnie najbardziej podobał sie motyw rozpalania kominka przez łasia i scinanie drzewa również przez łosia - cholerka zreszta najlepszy tam jest łoś ;)
|
o cholerka za wczesnie dałem wyslij :
ps.) wielkie dzieki i oczekuje na jeszcze jak cos bedzie ;))) , w nocy bede musiał jeszcze pogrzebac - jak ktos chce to moge przysłąc pare swf-ków hapy treee orza jj1club te co mam zreszta ja swf-ków samych mam juz ok 650mb (!!!) - tak sobie zbieram od najbardziej badziewnych do wszelkiej masci - pewno mnóstwo sie dubluje bo nie mam czasu przejrzec ale w koncu bede to musiał zrobic jakos pokatalogowac -hmmm kupa roboty ale trza bo zaczyna byc tego za duzo ;) |
swieta ida... czasu bedzei troche...
poza tym taka plytka z swf'ami to nie powiem cakliem dobry prezent pod choinke - Poczta Polska Rulez! a - dlaczego sie dublowaly? bo te ktore poslalem majonezowi podejzanie mi szarpaly - znalazlem takei ktore juz tego nei robily, poza tym odcinek 27 byl zupelnie zwalony - dlatego tez poslalem kizio - walentynka poszla! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:22. |