![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Siema,
Mam problemik, bo od jakiegoś czasu nie moge odmontowac wirtualnego napędu CD z różnych programów np: DEAMON Tools, Alcohol 120%, CDRWIN, itd (wszystko co ma napęd wirtualny) Obrazy CD mogę montować i udomontowywać śmiało, nic sie nie dzieje. Mam jeszcze kontroler ATA 100 gdzie mam podpięty drugi HDD. Na pierwszym dysku (C ![]() dopiero na XP (drugi dysk, D ![]() Ale to chyba nie kontroler - bo wcześniej sie tak nie działo ... A tak z innej beczki co to za śmieci na screenie ?? - nie mam dysków SCSI tylko IDE ... - BIOS Extension ?? nie mam tego w win2k ... - tymbardziej jakieś VSO devices ... Może to to wali mi system ??
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 09.12.2006 o godz. 13:27 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Virtualne napedy zawsze instaluja swoje "wirtualne" kontrolery jako SCSI! Deamon =ST3MP28SCSI Controler!
Tak wiec prawdopodobnie jest to kontroler od virtuala, jakiego? nie wiem co instalowales. Jak nie mozesz usunac virtuala, odmontuj mu kontroler i dopiero odinstaluj virtuala. Pozniej oczywiscie restart.....no i sprawdzenie, moze sie cos pomylic, wysypac?!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprawdz na szybko_czy nie masz podpietego obrazu pod dysk.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|