![]() |
Ja Też troche działałem ale nic z tego nie wyszło coś mi się wydale ze moja maszyna (Athlon2400+) nie wystarczy do złamania tego hasła :(
Pozdro |
mam taka sama maszyne co ty. wczoraj sprawdzalem wszystkie kombinacje z brutal force do 5 znakow i nic nie wykrywa a pisemko jest zabezpieczone. to jest dziwne powinien chociaz jakby cos znalazl podac pierwsze 5 znakow (tak sadze).
|
u mnie to samo 5 znaków tez wczoraj przeleciałem i nic, coś mi tu nie gra ?? może AleX69 ma coś do powiedzenia, AleX czekamy...
Pozdro |
mam male podejzenie ze to moze byc spacja ale to tylko domysly. AleX dawaj co sadzisz
pozdro |
AleX widze forumowy specu od lamania hasel, zycze Wam powodzenia! :)
pozdro ;) |
panna jak walnela haslo ze 'specjalnymi' znakami i z wersalami to jest maly zonk ...
jak znajdzie to pojawi sie rozwiazanie ... zrobcie test na "dupe" w hasle rozkodowanie polega na lamaniu pewnego "stringu" ciagu znakow ... tyle ile znakow jest w hasle - i jesli nie rozkoduje to nie pojawi sie rozwiazanie, wiec nie mozna liczyc na pierwszy czlon hasla czy nawet litery ... |
jej kierownik zmienil haslo z poprzedniego stare znam : pirania .
|
jesli panna sie nie zna na haslach ... to obstawiam na dlugie bez wersalikow, ewentualnie spacja - ale to ewentualnie
|
AleX69 może znasz sposób opisany w tym artukule?? (http://www.pcworld.pl/news/62613.html)
update: ten sposób działa chyba tylko na dokumenty worda'97 :/ |
witam. ja mam problem z plikiem worda i haslem.
byl sobie plik worda 97 i mial haslo. teraz po zainstalowaniu worda 2000 jest to samo haslo... czy to ma jakis wplyw na mozliwosc rozkodowania hasla? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:09. |