![]() |
Cytat:
polaczenie modemowe ma przydzielanie dynamicznie IP i jak ktos chce to moze w logu uslugodawcy sprawdzic jaki numer telefonu mial przydzielone to IP wiem, ze to pracochlonne ale ... co za problem jak ktos bardzo chce |
czytałem podobny artykuł w wyborczej ..
pisali też że za eDonkeya też sie biorą .. i pisali że 80% ... ludzi zdeklarowało sie zapłacic. a reszta do sądu. |
Jezeli przecztaliscie dokladnie text notatki - to jak w banku nie zaplaca:-D Nie ma takiego prawa, aby na podstawie logow ze sciagania, mozna bylo obciazyc kogos za uzytkowanie i rozpowszechnianie:-D
No bo jak i dlaczego? Zastanowcie sie na spokojnie, bez emocji! |
Witam !
Ja miałem Kaza 2 godziny potem format / za duzo smieci / i teraz tylko eMule i FTP ! |
Re: hehe Rachunki za piosenki !
Cytat:
Ciekawe jaką mieli minę jak dostali taki rachuneczek:D Dobrze, że się przesiadłem z Kazaa na DC :D |
i tak sobie mysle że jeszcze troche i nie bedzie sensu zakładać stałego łącza bo po co dla czatu ?
|
Beczka dobrze ze nie korzystam z kazzy :)
|
no tak a jak ktoś ma modem to moga go pocałować w ......;)
|
hehe Rachunki za piosenki !
Witam !
Rachunki za zaKAZAAne piosenki? Duńska organizacja antypiracka Anti Pirat Gruppen przez ponad miesiąc monitorowała komputery wybranych obywateli tego kraju, korzystających z oprogramowania typu Kazaa. Zezwalało na to ustawodawstwo Unii Europejskiej oraz licencja użytkownika programu. Po zakończeniu okresu badań Anti Pirat Gruppen rozesłało pocztą elektroniczną rachunki za udostępnianie i kopiowanie materiałów chronionych przez prawo autorskie - 6 dolarów za piosenkę, 60 dolarów za film. Wyniosły one od kilkunastu do 100 tysięcy dolarów. Nie wiadomo, czy odbiorcy zdecydują się je zapłacić. ********************************* Fajnie se wymyślili ! http://www.gry.wp.pl/core.html?filtr...owinki,10,4012 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:36. |