![]() |
Naczytałem się tego i jak się nosi okulary i ma się astygmatyzm (jedno oko na + jedno na -) to dostaje się A z jakimś tam paragrafem ;)
Więc mam pewność ze będzie A :taktak: Ponoć ja studiach mozna pójść na 3 miesięczne szkolenie i odrazu stopień mieć więc to będzie chyba najlepsze rozwiązanie :taktak: PS. @M@X jak żeczywiście masz daltonizm to tylko spułczuć, nierozróżniać kolorów straszna wada :blee: |
mgit : o daltonizmie nie powiedzialem wcale, bo by mi "E" wlepili...
|
Kategoria D nie jest wcale taka fajna.Możesz kiedyś mieć problemy z znalezieniem pracy gdy kadrowy zapyta cię o służbę wojskową i stwierdzi ,że jeśli masz kategorię D to jesteś zbyt zchorowany i odpadniesz.Mój kumpel miał taki przypadek.
A jeśli chodzi o ''falę'' to teraz prawie jej nie ma została tylko niewinna zabawa.Ja nie żałuje tego ,że byłem w wojsku.A jeśli ktoś jest kumaty z informatyki to może dostać całkiem fajną służbę i wiele się nauczyć. Pozatym co to jest 9 miesięcy.Będziesz miał co wspominać. :) |
Cytat:
A jak wróciłem i zanim się u nich zameldowałem to chyba nawet skończyłem 19 lat.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
a jak ma się nosi okulary i ma się astygmatyzm czyli jedno oko na + a jedno na - to też dostanie się D ???
A dawałeś na ten daltonizm jakieś zaświadczenie czy stykło sam kwitek z badania komputerowego o okulisty ??? |
Ja mam daltonizm na pismie i dostalem "D"... Prawo jazdy moglem robic, nikt mi problemow nie robil...
|
Cytat:
|
Cytat:
o lol nie wiedzialem ze tam takie rzeczy sie odbywaja :blee: |
Cytat:
o 19 zapomniałem ;) |
Cytat:
dzieki :) a z ciekawosci zapytam, ta ulica ma cos zwiazanego z tym wezwaniem? bo o ile sie nie myle, to tam nie ma nic zwiazanego z wojskiem.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:58. |