Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   hej ho hejho dowoja by się szło (https://forum.cdrinfo.pl/f5/hej-ho-hejho-dowoja-sie-szlo-61243/)

mgit 20.01.2006 09:02

Naczytałem się tego i jak się nosi okulary i ma się astygmatyzm (jedno oko na + jedno na -) to dostaje się A z jakimś tam paragrafem ;)
Więc mam pewność ze będzie A :taktak:
Ponoć ja studiach mozna pójść na 3 miesięczne szkolenie i odrazu stopień mieć więc to będzie chyba najlepsze rozwiązanie :taktak:
PS.
@M@X jak żeczywiście masz daltonizm to tylko spułczuć, nierozróżniać kolorów straszna wada :blee:

M@X 20.01.2006 01:06

mgit : o daltonizmie nie powiedzialem wcale, bo by mi "E" wlepili...

Burt 20.01.2006 01:01

Kategoria D nie jest wcale taka fajna.Możesz kiedyś mieć problemy z znalezieniem pracy gdy kadrowy zapyta cię o służbę wojskową i stwierdzi ,że jeśli masz kategorię D to jesteś zbyt zchorowany i odpadniesz.Mój kumpel miał taki przypadek.
A jeśli chodzi o ''falę'' to teraz prawie jej nie ma została tylko niewinna zabawa.Ja nie żałuje tego ,że byłem w wojsku.A jeśli ktoś jest kumaty z informatyki to może dostać całkiem fajną służbę i wiele się nauczyć.
Pozatym co to jest 9 miesięcy.Będziesz miał co wspominać. :)

andrzejj9 19.01.2006 22:18

Cytat:

Napisany przez ziomal16
jak ja szedlem na komisje to mialem 19 lat prawie. a prawko zdalem ponad 6 miesiecy wczesniej :P

No ja w sumie też, bo jak wojsko się zaczęło o mnie dopytywać, to akurat przez rok byłem w Stanach. Nawet policja mnie po domu szukała ;)

A jak wróciłem i zanim się u nich zameldowałem to chyba nawet skończyłem 19 lat..

ziomal16 19.01.2006 22:03

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A można już wtedy mieć prawo jazdy? (chyba na komisję wzywają przed skończoną osiemnastką, albo zaraz po?)

jak ja szedlem na komisje to mialem 19 lat prawie. a prawko zdalem ponad 6 miesiecy wczesniej :P

andrzejj9 19.01.2006 21:59

Cytat:

Napisany przez mgit
a jak ma się nosi okulary i ma się astygmatyzm czyli jedno oko na + a jedno na - to też dostanie się D ???

A dawałeś na ten daltonizm jakieś zaświadczenie czy stykło sam kwitek z badania komputerowego o okulisty ???

Wysyłają cię do okulisty i jeśli tam stwierdzą daltonizm, to sami podejmują decyzję o kategorii (przynajmniej u mnie tak było).

mgit 19.01.2006 21:44

a jak ma się nosi okulary i ma się astygmatyzm czyli jedno oko na + a jedno na - to też dostanie się D ???

A dawałeś na ten daltonizm jakieś zaświadczenie czy stykło sam kwitek z badania komputerowego o okulisty ???

M@X 19.01.2006 21:20

Ja mam daltonizm na pismie i dostalem "D"... Prawo jazdy moglem robic, nikt mi problemow nie robil...

mgit 19.01.2006 20:22

Cytat:

Napisany przez Damianos L
o lol

nie wiedzialem ze tam takie rzeczy sie odbywaja :blee:

no ja też nie wiedziałem takie cuś mi dziś przysłali że cza się stawić :wsciekly:

Damianos L 19.01.2006 20:14

Cytat:

Napisany przez mgit
Legnica ul. Pomorska 19 Spółdz. Dom Kultury "Atrium" tam cza się zgłosić ;)
o 19 zapomniałem ;)

o lol

nie wiedzialem ze tam takie rzeczy sie odbywaja :blee:

mgit 19.01.2006 20:11

Cytat:

Napisany przez Damianos L
dzieki :)

a z ciekawosci zapytam,

ta ulica ma cos zwiazanego z tym wezwaniem? bo o ile sie nie myle, to tam nie ma nic zwiazanego z wojskiem..

Legnica ul. Pomorska 19 Spółdz. Dom Kultury "Atrium" tam cza się zgłosić ;)
o 19 zapomniałem ;)

Damianos L 19.01.2006 20:09

Cytat:

Napisany przez mgit
Reputka poszła :taktak:

dzieki :)

a z ciekawosci zapytam,

ta ulica ma cos zwiazanego z tym wezwaniem? bo o ile sie nie myle, to tam nie ma nic zwiazanego z wojskiem..

andrzejj9 19.01.2006 20:07

Cytat:

Napisany przez mgit
To zależy jak kto zaczoł prawko, ja np mam egzamin z jazdy dzień po komisji :taktak:

No to idealnie ;)

mgit 19.01.2006 20:06

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A można już wtedy mieć prawo jazdy? (chyba na komisję wzywają przed skończoną osiemnastką, albo zaraz po?)

To zależy jak kto zaczoł prawko, ja np mam egzamin z jazdy dzień po komisji :taktak:

andrzejj9 19.01.2006 20:02

Cytat:

Napisany przez ziomal16
zwlaszcza jak sie ma prawko. wtedy zazwyczaj pytaja: jak pan zdal???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:58.