![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.02.2006
![]() |
Help!!! Karta TV Leadtek PVR 2000 - oprogramowanie nie trzyma ustawień
Kupiłem ww kartę. Jest świetna. Obraz jak żyleta, wyszukuje wszystkie dostępne programy telewizyjne. Cóż z tego: po zamknięciu aplikacji (jest to dołączone do karty oprogramowanie "Multimedia Software Pack") a nawet po przełączeniu na radio i z powrotem, wszystkie ustawienia programów znikają i za każdym razem trzeba przeprowadzać skanowanie ponownie.
Podkreślam: sprzęt jest OK, tylko z oprogramowaniem nie mogę sobie poradzić. Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem, bardzo proszę o pomoc. P.S. Mam Win XP z zainstalowanym SP2, procesor P4 2,4 GHz. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja mam te karte i nie mialem takiego problemu moze jakims dziwnym cudem masz pliki konfiguracjyne od tej karty w trybie tylko do odczytu...
zmien to albo zobacz czy wogole takie sa i wtedy sproboj...
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.05.2005
![]() |
to nie pierwszy problem z ta rodzina kart
u mnie przez sterowniki nie znajdywala wszystkich kanalow a u kumpla nie chciala sie wogole wlaczac jedyne lekarstwo to byl format....
I am a man who walks alone And when I'm walking a dark road At night or strolling through the park When the light begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when it's dark (...) (...) When I'm walking a dark road I am a man who walks alone |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.02.2006
![]() |
Dziękuję za odpowiedzi, sprawdziłem pliki konfiguracyjne, ale nie pomogło. Proszę o dalsze sugestie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.01.2006
![]() |
Jakie oprogramowanie wchodzi w skład tego
Multimedia...? Ja kupiłem kartę z WinFastem wersja 3.5. Znalazłem spolszczenie i no problem. I skąd masz sygnał TV: cyfra +, kablówka, antena naziemna? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|