![]() |
MÓZGU
|
Cytat:
Spokojnie, nie denerwuj się. To ja wyłamałem się z regulaminu, ale trzymałem się zasad, które były na początku. Nie wiedziałem, że w międzyczasie je zmieniłeś. Ale jak widzisz, teraz już wiem, o co chodzi (no wiem, że znowu łamię jeden z punktów o odstępie pomiędzy postami, ale chcę odpowiedzieć, a nie chcę znowu łamać punktu innego ;) ). Tak więc koniec dyskusji i wracamy do zabawy :) |
Qwa, zasady są na pierwszej stronie i może ktoś by ich przestrzegał z łaski swojej!!!((
Mam nadzieje, że wszystko jest jasne i wszyscy to rozumieją. LET'S CONTINIUE THE GAME! |
Cytat:
CZERWONO || |
Cytat:
Cytat:
..::Update::.. Cytat:
..::Update::.. Qrcze, znowu zminione zasady :ysz: |
@ Kraluk, Mac i Maciej
A kto jak byk napisał na początku, że tylko jedno słowo dziennie można dopisać, hę?? ;) -------- EDIT Aaaaa.... widzę, że zasady w międzyczasie się zmieniły :> No to sorry, już będę grzeczny :fiu: |
KRWIAKA
|
MA
|
ORAZ
Adrzejj, złamałes regulamin ;p |
Cytat:
|
Cytat:
złamałeś zasadę i popsuleś całą zabawę ...no szkoda, naprawdę szkoda. A taka przednia zabawa się szykowała. :buu: PS. :haha: :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
JEST
@Maciej, pamiętam, ale stwierdziłem, że nie ma sensu tego powtarzać i lepiej zrobić coś ciekawszego - tutaj trzeba wysilić szare komórki, a nie tylko bezmyślnie pisać;) @Andrzej... ZASADY. Słówko napisz:P A może by ktoś ten temat podepnął???:) |
"...jajko córki" ehhhh :ysz:
MATKI PS.tak szczerze... to bardziej podobało mi sie odliczanie (kto pamięta ten wie) ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:38. |