![]() |
TYMCZASEM
|
BUSHEM
|
I
|
Leperem
|
pachnącymi
|
ZBUKAMI
|
CZYLI
|
DENATURATEM
|
CZESKIM
|
Z
|
POŁĄCZENIU
|
W
-- czasami jak czytam niektore wyrazy tej historyjki to nie moge wytrzymac :haha: :) pozdro ;) |
DZIAŁAJĄCĄ
|
BEJCA
|
I
|
metylem
|
ROZROBIONYCH
|
WÓDEK
|
RUSKICH
|
NAKRADLI
|
ILE
|
MODERATORÓW
|
Z
|
KTÓREGOŚ
|
O
|
SIĘ
|
ZAPYTAĆ
|
MUSIAŁ
|
CZEKOLADOWĄ
|
I
|
BANANOWA :D
|
BYŁA
|
JEDNAK
|
PREZERWATYWĘ
|
ukraść
|
CHCIAŁ
|
KOLEJNĄ
|
JUŻ
|
WIECEJ
|
CO
|
I
|
GTI MAGNATEC
hehe, nagrywarek kasprzak gti magnatec :) |
KASPRZAK
|
NAGRYWAREK
|
DZIESIĘCIU
|
WYSOKOSCI
Osobiscie najbardzie podobał mi się pomysł z historią Zgfryda. To było zaje****e http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=32657 |
W
|
łapówkę
|
BIORĄC
|
JEDNOCZESNIE
|
ORLENMAN
Widzę że historia podąża w dobrą stronę :) |
JAKO
|
ZNANEGO
|
Kulczyka
|
POTWORA
|
ZA
|
SIĘ
@kraluk tak jest dobrze ale dostep mozna by zwiekszyc do 10 postow ;) |
PRZEBRAL
|
I
Sory za to zamieszanie z regulaminem, ale stwierdziłem, że tak chyba będzie dobrze. No chyba, że wolicie zmianę punktu 1 na 5 postów na dzień w dowolnych odstępach. Czekam na sugestie:) |
ZŁODZIEJA
|
Czekoladowym
|
tortem
|
urodzinowym
|
przyjęciu
|
NA
|
WYMIOTOWAŁ
|
KTÓRY
|
GIERTYCHEM
|
Z
|
LPR'em
nie kllucic sie tylko pisac - jako powiesc to wyadmy :P |
oraz
|
SAMOOBRONĄ
Pozdro |
PACHNIALA
|
OBRZYDLIWIE ;).
|
Cytat:
Sorry za OT |
Mac ..złamałeś zasady... :fiu:
Cytat:
|
ORAZ
...chyba wyczerpałem limit 5 postów/dzień :ysz: ...więc do jutra ;p ..::Update::.. Qrde zdecydujcie co do tego regulaminu bo juz chyba 3 razy był zmieniany ??? |
EKSCYTUJĄCA
|
Cytat:
@ Kraluk - to "o Puszczy Bialowieckiej" akurat miało sens. Przeczytaj jeszcze raz całe zdanie do tego momentu ;) |
BYŁA
|
KTORA
PS. Czytajcie wczesniejsze zdania bo się zamieszanie robi MA KRWIAKA CZERWONO - RÓŻOWEGO MÓZGU WYKROJONEGO ...widzicie jak bez sensu brzmi ;P |
PÓŁKULI
----------------- Ludzie, piszcie z sensem, bo z tego co widze to niektorzy czytaja ostatnie slowo i cos dodaja. Przeczytajcie chociaz z 3 ostatnie slowa przed dodaniem nastepnego, bo potem wychodzi np.:uratowal jajko corki matki jest spasiona :\ |
Widze, że już jest wszystko wyjaśnione i będzie spoko zabawa.
PEWNEJ Zamieszcze historię (trochę zmodyfikowaną przeze mnie) jak teraz wygląda, żeby pomimo tej małej dyskusji nie na temat, można było wiedzieć o co chodzi:) Cytat:
|
Z
|
WYKROJONEGO
|
MÓZGU
|
Cytat:
Spokojnie, nie denerwuj się. To ja wyłamałem się z regulaminu, ale trzymałem się zasad, które były na początku. Nie wiedziałem, że w międzyczasie je zmieniłeś. Ale jak widzisz, teraz już wiem, o co chodzi (no wiem, że znowu łamię jeden z punktów o odstępie pomiędzy postami, ale chcę odpowiedzieć, a nie chcę znowu łamać punktu innego ;) ). Tak więc koniec dyskusji i wracamy do zabawy :) |
Qwa, zasady są na pierwszej stronie i może ktoś by ich przestrzegał z łaski swojej!!!((
Mam nadzieje, że wszystko jest jasne i wszyscy to rozumieją. LET'S CONTINIUE THE GAME! |
Cytat:
CZERWONO || |
Cytat:
Cytat:
..::Update::.. Cytat:
..::Update::.. Qrcze, znowu zminione zasady :ysz: |
@ Kraluk, Mac i Maciej
A kto jak byk napisał na początku, że tylko jedno słowo dziennie można dopisać, hę?? ;) -------- EDIT Aaaaa.... widzę, że zasady w międzyczasie się zmieniły :> No to sorry, już będę grzeczny :fiu: |
KRWIAKA
|
MA
|
ORAZ
Adrzejj, złamałes regulamin ;p |
Cytat:
|
Cytat:
złamałeś zasadę i popsuleś całą zabawę ...no szkoda, naprawdę szkoda. A taka przednia zabawa się szykowała. :buu: PS. :haha: :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
JEST
@Maciej, pamiętam, ale stwierdziłem, że nie ma sensu tego powtarzać i lepiej zrobić coś ciekawszego - tutaj trzeba wysilić szare komórki, a nie tylko bezmyślnie pisać;) @Andrzej... ZASADY. Słówko napisz:P A może by ktoś ten temat podepnął???:) |
"...jajko córki" ehhhh :ysz:
MATKI PS.tak szczerze... to bardziej podobało mi sie odliczanie (kto pamięta ten wie) ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:33. |