![]() |
Witaj w klubie tez nie moge jej znaleść :P
|
Willis wg mnie za stary...
Linda nich go zagra i tyle :P :D to teraz mi jeszcze powiedz, w misji u rzeznika - zabilem tego grubego, jego adwokata, ale nie moge znalezc tej panienki :( |
Osobiście w roli Hitman widziałbym Bruce Willisa'a, nawet jest troche do nie go podobny :P
POzdro |
No to tak: bierzesz na samy pczątku kluczyki do samochodu od tego zabitego doktorka. Zpie... do windy wjeżdzasz na drugie piętro tam leży zabity gościu z rumuńskiego SWAT'u :) bierzesz jego ciuchy i wchodzisz w dzrzwi naprzeciwko windy i dalej przechodzisz przez wszystkie drzwi z zielonym światłem, wychodzisz wsiadasz do merola i koniec misji. Nie trzeba nikogo zabijac.
Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Swoja droga... to nie lubie takiego kilkatu... zbytnio Max Painowaty i jak wyjsc z tego szpitala? - jakos nie ma tyle samozaparcia, zeby rozpracowac, a chce zobaczyc co bedzie dalej |
Cytat:
|
Kilat cieżki ale to w końcu to obrazy z mózgu zawodowego zabójcy. Scenariusz za***isty. MUza idealnie dobrana do każdgo momenu gry, grafika wymiata. Gra cudo. Odkad zagrałem w HItman 2 Silent Assasin jest na pierwszym miejcu bez żanej konkurencji.
Pozdro |
Hitman jest poprostu wyrąbisty :spoko:
Ma swój klimat który mi sie podoba ... no ale niestety ale "trójka" na moim sprzęcie się ciacha więc to psuje cały klimat gry. Ale na mojej liście najlapszych gier to Hitman jest na pierwszym miejscu przed Rainbow Six :spoko: Swoją drogą to mogliby nakręcic film o Hitmanie (47, Tobias Reiper ;) ) ... i nawet chyba była już gdzieś mowa o zekraniowaniu losów Tobias'a ??? |
Fajna gierka i nawet mi chodzi dosc plynnie ( a sprzet swoje lata ma) ale znudzilo mnie bieganie po tym "psychiatryku" ;) Jakos 2 miala lepszy klimat
Zreszta... ostatnio same psychodeliczne gry... nie liczac "gdzie jest nemo" ;) |
Na czym jak na czym ale na Hitamanie to ja się znam :)
POzdro |
Cytat:
|
www.gamecopyworld.com ściągnij cukierka ;)
1) Nowe Stery do MOBO 2) Nowy DirectX 9.0B 3) Nowe Stery do Grafy powinno działać :P |
Sprwdz na mapce w którą stronę se drzwi i sie tam udaj moze jak wyjdziesz z tego pomiesczeia bedzie lepiej. I sprwadz w ustwieniach grafiki Post Filter i zmniejsz go na maxa moze pomóc
Pozdro |
może zmiana sterowników do grafy ...pomogą .
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:12. |