![]() |
kizio - w ten sposub narobisz problemow jakiemus legalnemu uzytkownikowi, w dodatku w marketach przewaznie kompy kupuja laicy, wiec bedzie to ogromny problem dla takiego kogos
cukierki do winxp home sa w Internecie, jezeli juz ich ktos potrzebuje |
Iź do jakiegoś markeu (real, auchan, tesco, makro...) na każdym komputarze co jest wystawiony jest nalepiony numer seryjny do instalacji windowsa. znajdź naklejkę żeby pisało Windows XP Home Edition i spisz kod (żeby nikt nie zauważył). I wpisujesz ten kod podczas instalacji windowsa i jeśli nie był już ktywowany windows z tym numerkiem to go szybko aktywuj i po sprawie... . Masz "legalnego" windowsa XP HE!!
|
dzis mi neo plus zakladaja wiec sobie sciagne napewno a te wersje 180dni to ja juz mialem ale mi sie zle sciagnela wtedy a teraz to sobie na niej postawie serva tak dla jak i zarejestruje sie w dns2go
yeah ale wracajmy do tematu o home->corp |
istnieja cukierki do home, ale nie testowalem (uzywalem pro corp)
w zwiazku z doswiadczeniami osobistymi proponuje jednak 2k3 - ten dopiero smiga 8) sa wersje corp (ale update nie wpuszcza na strone - chyba ze inny kluczyk by sie znalazl) ale jest tez enterprice + cukierek :idea: jednak jesli chcesz pozostac legelny co serdecznie proponuje to mozesz sciagnac wersje polroczna ZA DARMO z serwera MS po DARMOWEJ rejestracji - jedyna wada - jezyk ang - przynajmniej sie czlowiek jezykowo doksztalci ^_^ |
Home Oem Na Home Corp?
Wiec odrazu na poczatku zaznaczam ze nie zamieszcze tu zadnego programu, ani tez nie bede proponowal dystrybucji czego kolwieak, ani tez nie bede zadawal pytania co i jak bo doskonale wiem co i jak, ale chcialbym wiedziec czy ktos z was zrobil cos takiego bo w necie sa tylko pro corp ale ja zainstalowalem home'a i naprawde mi szybciej chodzi tyle ze chce sie rejestrowac :( wiec bym go pyknal na corpa(wtajemniczeni wiedza jak).
Chcialbym takze wiedziec czy gra jest warta swieczki(czy czasem jakis ***** do home(sp1) nie zalatwi sprawy) pzdr. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:33. |