![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Windy City
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Home XP
jak mi ktos nie pomoze to rozpierd.................kopma w 4 strony swiata mam wszystkie mozliwe latki xp po angielsku oczywiscie i co oto co sie pokazuje gdy wysylam poczte !!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
|
Re: Home XP
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
U mnie przez Inernet Explorera wchodzi doskonale, nie probowalem outlookiem bo nie mam go skonfigurowanego, ale myslez ze to TPSA jest jak zawsze winna.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Windy City
![]() |
oki-doki
ale moim dostawca nie jest TPSA ja mam neta z MSN w usa nie ma tepsy !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Re: oki-doki
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Windy City
![]() |
wiec nawet po formacie nic nie pomaga bo probowalem przez exlorera dziala ale nie che mi sie bawic wole przez outlook'a !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Jak widzę wystąpił błąd uwierzytelnienia, może serwer poczty wychodzącej wymaga (SMPT) wymaga jakiegoś uwierzytelnienia - trzeba sprawdzić u dostawcy konta mailowego.
Druga sprawa to zablokowany, nieaktywny lub ustawiony inny port dla serwera SMPT - przeważnie powinien to być port 25. Trzecia rzecz - sprawdzić czy serwer wymaga bezpiecznego połączenia (SSL) i sprawdzić jak to wygląda w ustawieniach Outlooka. (włączone/wyłączone). Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 19.09.2002 o godz. 01:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Windy City
![]() |
To sa moje ustawienia hmm...nigdy tam nie musialem grzebac dzialalo poprawnie tylko podalwalem nazwy pop3 i smtp oraz mail i haslo a teraz sie pomieszalo i.........a lepje nie gadac !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lub po prostu Paput
![]() |
Trochę dziwne.
Ustawienie dla SMPT w tej zakładce wyglądają na prawidłowe. Natomiast proponowałbym odchaczenie opcji SSL dla POP3 i zmiane nr. portu na 110 (ustawienie domyślne). Dodatkowo w zakładce "Serwery" sprawdź co jest włączone. Domyślnie opcje "Logowanie przy użyciu...." i "Serwer wymaga..." powinny być wyłączone. Jeśli tak jest to spróbuj zaznaczyć "Serwer wymaga...". Po włączeniu tej opcji domyślnie obowiązują ustawienia logowania dla serwera poczty wychodzącej tak jak dla przychodzącej. Generalnie pokombinuj z ustawieniami w zakładkach "serwery" i "zaawansowane". Możesz ewentualnie załączyć screen zakładki "serwery". Mam na dzieje że problemy nie wynikają z problemów z serwerem pocztowym, bo sprawa okazałaby się jasna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
lub po prostu Paput
![]() |
Re: oki-doki
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Windy City
![]() |
rodzaj polaczenia to modem.OKustawielm tak !!! jak narazie nie sprawdze bo nawet nie mam polaczenia z serverem pop !!! moze to wina XP !?! maybe jest jakis wadliwy !
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|