![]() |
godny tylko pozazdroszczenia
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jednak nie musi byc tam jakiejs imprezki |
czego sie tak wqrwiacie, przeciez tylko o to chodzi tworca tego clipu - zeby wzbudzic sensacje
7 mln ? niemozliwe tepe dresy w bialych rekawiczkach, wdupiajace tablety, z gwizdkami w zebach biedaki nic za to nie moga, ze sa bezmozgami ale pomyslodawcy 'reklamy' (?) dobrze wiedzieli co robia -edit- @M@X, okreslenie kloaka cholernie pasuje do Holandii, nie chcialbym tam mieszkac, bo chyba czulbym sie nienaturalnie, sztucznie, jakos plastikowo alez oni zapier...aja do demokracji, wolnosci, swobody - a my, Polacy, biedni nowoeuropejczycy mamy godnego nasladowania propagatora tych wartosci, van Polakn kiedy zechce tez moze byc gejem ech, ponioslo mnie deczko |
A ja sie urodzilem z przerosnietym patriotyzmem i uwazam to za oburzajace! Holandia od dawna stanowila dla mnie kloake europy, gdzie daje sie przywolenie na kazdy przejaw idiotyzmu i skrajnej glupoty. Teraz jednak przesadzili - dalbym im wszystkim po 3 lata. Uczestnikom oczywiscie ,a organizatorom po 10! Nie moge wnioskowac o wyzszy wymiar kary, bo za takie poglady moga mnie wsadzic ;-D!
|
wszystko by bylo w niej w sumie ok gdyby nie sposob przedstawienia miejsc do spania, prysznicow, i ogolnie tego co z obozem zwiazane
natomiast podoba mi sie "tanzen macht frei" i w sumie tylko tyle... |
Banda popaprańców ((
Tabsy i marycha im mózgi wyżarły (( |
Rzeczywiście reklama bardzo nie w porządku.. Jakieś kroki niby tam już zostały podjęte, ale na stronie filmik, jak był, tak cały czas jest do obejrzenia...
ps: Ciekawe kiedy telewizja to wyniucha i zacznie o tym trąbić. |
oto co drops (3,4-metylenodioksymetamfetamina), po którym słucha się techno robi z głową :\
|
jedna z wielu reklam aby szokowac... jednak ja osobiscie nie bawilbym sie na takiej imprezie techno... moj dziadek spedzil 3 lata w Treblince i Oswiecimiu... cierpien jakich tam doznal sa nie do opisania... wiec ta reklama jest karygodna!
|
Jesli ktos nigdy nie tanczyl na cmentarzu niech jedzie sie tam zabawic.
Jedno slowo: CHORE!!!!! |
Reklama wątpliwych lotów, coś z poziomu sikania na symbole religijne i nie podoba mi się.
Tolerancja, tolerancją ale miałem okazję być w Obozie koncentracyjnym w Oświęcimu i nie bawi mnie taka reklama. Równie dobrze można się naśmiewać ze zgwałconych kobiet jak im było dobrze. |
Popie****lone !!!!!! :[
|
Coś jest nie tak. Komuś coś się poprzestawiało w głowie.
|
Ta reklama mnie obraża jako polaka, Niemcy wymordowali tylu naszych a oni to wykorzystoją w reklamie to oburzające. Byłem w Oświeńcimi i widziałem jak wygląda ten obóz. Ja bym tych co zrobili tą reklamę powiesił, ae najpierw wygłodził jak to robili Niemcy w obozie.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:14. |