![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sklep.gral.pl/ - wasza opinia o sklepie?
Próbuję kupić pewien produkt w tym sklepie , dostępny tylko tam, niestety.
Bardzo byłbym wdzięczny za wasze opinie o tym miejscu, czy ktoś się nie naciął? Lub jakieś pozytywne opinie? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Re: http://www.sklep.gral.pl/ - wasza opinia o sklepie?
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
bardzo dobry sklep kupowalem tam router, cdrw wszystkoo dziala i ma siem dobrze!a i z gwarancja nie mam problemu kumplowi cdrw litka sie zespol i wymienili po 2 tygodniach!
![]() |
#4 | |
Թ
Cytat:
Dzięki za opinię, proszę o jeszcze, szczególnie o gwarancji, bo na stronach grala prawie nic nie ma o tym jak oni sobie wyobrażają ewentualny tryb naprawy gwarancyjnej i to jest jak dla mnie - dziwne. Ostatnio zmieniany przez pali : 17.02.2003 o godz. 15:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
To i taknie zle ! Jak mi padł RICOH kupiony w normalnym sklepie to mieciac z kawałkiem czekałem ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Թ
Dzięki za opinie, klamka zapadła - potwierdziłem już dostawę towaru.
A z gwarancją to miałem słuszne obawy - jeśli wystąpi potrzeba naprawy, kosztami przesyłania towaru dzielę się z gralem fifty-fifty. Ale cóż... nie mam wyjścia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Gral moze jest ok ale ja jeszcze tam nic nie bralem ale mam cos
innego na ruszt jesli chodzi o gwarancje!! Kiedys u mnie w okolicy byl sklep ZOOM kupilem tam sobie moja pierwsza RiveTNT2 i po 11 miesiacach i 12 dniach zwalila mi sie jak oddalem na gwarancje okazalo sie ze karta nie byla nowa jak mi ja sprzedali i nie mieli jej gdzie zareklamowac i wytoczylem im proces ze sprzedaja uzywany sprzet, dostalem pozniej za to GeForce2 Ti (ktory wtedy kosztowal okolo 1200zl) ![]() z moich przypadkow z grarancja. Pozniej jak sie okazalo sklep komputerowy byl tylko przykrywka poniewaz sprzedawali tam i plyty cd-r z grami itp. oraz narkotyki. Po jakims czasie ziomki z tego sklepu dostali chyba z 7 kompow na gwarancje bo sie powalily!! I jak sie narobilo goraco na okolo tego ci razem z kompami i ze sprzetem uciekli. Do tej pory nic o nich nie wiadomo, poprostu wyparowali ![]() Ale mialem jeszcze inny z CD-ROM`em TEAC 40x ktory kupilem w www.ada.com.pl (nie polecam tego sklepu) Otoz zwalil mi sie po 3 miesiacach wiec poszedl do nich a oni wyczyslili i wrucil do mnie, chodzil pozniej okolo 2 miechow i znowu to samo. Oni znowy wyczyslili o wrucil do mnie, pozniej jak sie zwalil dowiedzialem sie od nich ze nie mam na niego 24msc grawancji tylko 12msc (wczesniej zapewniali mnie ze 24) jak zwalil mi sie na koniec ze wzgledu ze zostalo 4dni do konca gwarancji odeslalem CD-ROM do Action w imieniu ADA.com.pl a po 2 tygodniach CD-ROM wrucil do ADA.com.pl (i tu uwaga!!!! odeslalem TEAC do Action do Katowic a do Ada.com.pl wroil z Krakowa ![]() "Po gwarancji" wiec wyszlo na to ze oni tez nie sprzedali mi zupelnie nowego CD-ROM`ka!! Jak narazie polecam: www.proline.com.pl www.nkk.pl www.komputronik.pl www.popland.com.pl www.sirus.pl (ceny troche wysokie) Jak mowilem wczesniej GRAL tez moze byc ![]()
RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640 Ostatnio zmieniany przez ZbigNieff : 17.02.2003 o godz. 21:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Gral to sklep z Gdyni mieszkałem tam kilka latek i prawie całego kompa u nich kupiłem a i teraz wole u nich zamówić bo nawet z kosztami wysyłki sa tansi niż sklepy u mnie POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Stary reklamacje w tym sklepie to masakra, reklamowalem tam plyte glowna kiedys, po dwoch tygodniach dali mi i byla ta sama usterka, dopiero naprawili za drugim razem. Ceny sa ok ale jak bedzie dzialac bez awarii.
![]() |
#10 |
www.ds.art.pl
![]() |
pali na naprawe maja 21 dni wiec chyba jest wporzadku!
![]() |
#11 | |
Թ
Cytat:
Wydaję mi się, że ktoś kto rozumie na czym polega poprawny handel zawsze uwypukli takie rzeczy w swojej ofercie, a jak już to zrobi, to bedzie starał się dotrzymać obietnic, gdyż zdaje sobie sprawę, jak to jest ważne i jak to może wpłynąć na opinię sklepu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Թ
Cytat:
Jak dla mnie cywilizowany czas naprawy to nie więcej niz 5-7 dni roboczych, a jeśli więcej to tylko w przypadku uzasadnionych problemów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Թ
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
www.ds.art.pl
![]() |
pali najlepiej to sam polec do chin i kup w fabryce cdrw z pierwszej reki jeszcze ciepla
![]()
![]() |
#15 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
groma!!! Dobrze zrobili ze uciekli bo nie wiem jak by odpracowali to co byli winni ludziom!! Dobrze ze mi zdazyli oddac to co mi sie nalezalo. A jakie oni porobili dlugi w hurtowniach, ktore do dzis nie zostaly posplacane!! Ach te przekretasy ... ![]()
![]() |
![]() |
|
|