![]() |
Cytat:
|
Cytat:
W sobotnim programie "jestem jaki jestem" ma być Idol w osobie Leppera dwóch ...........:) To sobie samoobrona poparcia zyska. Facet wie co robi. Witam po nieobecności :) Pedros |
szczerze mowiac pare lat temu pare piosenek znosnych mieli, jakbym pogrzegal w archiwum mp3 to nawet cos bym znalazl :) (ale mnie zaraz objedziecie)
ale zle ze sie rozpadli - teraz czerwonowlosypajac dopiero bedzie szalal w samouwielbieniu i autokreacji sprzedajnego wizerunku co innego gdyby mu krtan wycieli || wtedy bym sie cieszyl ze juz nie bedzie kaleczyl mocniej muzyki || amoze rozpadli sie tylko po to zeby wydac plyte wspominkowa, poczy sie zejda w blasku reflektorow (w programie np "wybacz mi") || |
Cytat:
Teraz to chyba bardziej w programie "trzy serca" |
"trzy serca" :rotfl:
|
Cytat:
|
to sie nie ma co chwalic to jest zalosne.
2 kolesi "bije" sie o dziewczyne ktorej nie znaja. Przy okazji robia z siebie *****i (w moim odczuciu) ale spoleczenstwo to lubi (wkoncu 24% glosuje na leppera, i ktos to sld wybral w zeszlej kadencji) tak samo jak "Dla Ciebie Wszystko" ludzie robia rozne smieszne zeczy za wycieczke, widzialem 1,5 raza i na miejscu tego dziadka co striptease robil to bym wolal wywalic 3 000 zl z kieszeni i nie robic z siebie blazna. A pozatym bym ta corke za jaja na drzewie powiesil. "Najsłabsze ogniwo" program ktory prowadzi sepleniaca sie baba z blacha na zembach, poprostu kozak. "Camera cafe" tego nieogladalem i nie zamiezam pozniej big brothery i bary. Gdzie zawsze znajdzie sie jakas kobieta wyzwolona. A ludzie to ogladaja to swiadczy tylko o poziomie tych co to ogladaja i sie tym pasionuja. Aktualnie mam 39C siedze w domu/leze w lozku i wiekszosc czasu ogladam tv bo nie mam sily czytac napisow. I to co tam leci to masakra nawet na hbo nie ma zaduzo fajnych zeczy a jak juz sa to ogladalem ;) Ale 1/4 programow to telezakupy, 1/3 to jakies gowniane teleturnieje i konkursy sesemesowe. Pozniej jeszcze jakies tandetne seriale i zostaja programy informacyjne w ktorych nawijaja od rana o bombie w madrycie. I jeszcze samobojca wiszacy kase mafi zwraca sie o pomoc do rutkowskiego ?? ****a przecie kolesia, jego rodzine, babcie, dziadka, wojka, stryjka za takie cos zaszlachtuja. |
Cytat:
Niedawno pan L był w tvszole pt. "Czarny pies, czy biały kot" (a może odwrotnie z tymi kolorami, cholera wie) |
Cytat:
Ale faktem jest, ze ja ostatnio (czytaj z rok) praktycznie wcale nie ogladam telewizji wiec nie jestem na biezaco wsrod tych aktualnych "rewelacji". Ale z tego, co czasami widze w zapowiedziach, to niewiele trace ;) No coz, zdrowiej szybko, bo telewizja raczej nie pomoze Ci przyjemnie spedzic tego czasu. Lepiej pozycz sobie cos na wideo, albo podlacz komputer do telewizora i pusc jakis film. To chyba jedyny sposob ;) |
dzieki :)
z checia obejzal bym sobie jakis film z kompa szkoda tylko ze mam oczy jak Michalczewski po 12 rundzie ;/. ale chyba w akcie desperacji zaraz pociagne ten kabel bo juz nie wytrzymam tej telewizji i pomyslec tyle kasy abonament kosztuje. |
ludzie, to sa jakies kanaly oprocz discovery (chyba ze 4) i ntional geografic? || no - jeszcze jedynka od 17:00 do 17:15 istnieje, tvn24 i tvn turbo - innych kanalow nie znam i nie zamierzam ;) ||
|
Cytat:
rotfl tvn turbo :) wczoraj przezucalem programy i trafilem 4 razy na tvn turbo na kolesia co pokazywal jak sie przykleja podswietlenie do zegarow :) kanal jest od 8 ?? do 24. dzis przelatuje przez kanaly i co widze znow kolo zegary nakleja. |
w tvn turbo jest taki program "monster garage" leci chyba tak po 12 polecam :)
|
Cytat:
|
Hejo mr_spock kurcze taka radosna nowina wyprubuje te punkty reputacij i dam ci za ten topic :D
Yo szacunek ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:16. |