![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.05.2004
![]() |
czy ktoś widział.......
rany..raz przypadkowo natrafilem na cos niesamowitego w necie
pomieszanie discmana z minidiskiem..kurde...raczej to byl..disc man z mozliwoscia odczytu mp3 i wma ale na plyty cd-r i cd-rw 2,5 cala..fajny taki odtwarzacz maly jak mp3-playery...rany nie macie jakiejs stronki do czegos takeigo?albo gdzie mozna cos takiego zakupić?... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
www.komputronik.pl - mp3 plyery - napa - mcd380
mialem nie polecam philips tez robi takie cosik, verbatim sprzedaje nape pod logo verbatimem i jeszcze wiele innych klonow tego jest ale to wszytko jest do bani moim zdaniem.przezytek. to bylo dobre 2-3 lata temy gdy pamiec flash jeszcze byla droga... teraz kroloje flash.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
eee..tam
mnie sie to wydaje lepsze...jedzesz gdzes to bierzesz pare plytek i masz a na mp3 playerze jedno i to samo..bo musisz miec stacje dokujaca zeby cos wrzucic na niego..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
tylko to nie jest mini disc bo mini disc to calkiem cos innego a to są plyty 210mb
|
|
|
|
#5 | |
|
![]() |
Cytat:
no nie wiem czy lepsze. raz ze mniejsze, lzejsze, dluzej bateria trzyma, fajniejsze, poreczniejsze...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja swojego wlasnie kilka dni temu dostalem. Nie mam teraz nawet chwili czasu, zeby opisac pierwsze wrazenia, ale powiem krotko - rewelacja!
|
|
|
|
#7 |
|
![]() |
andrzej: a co w koncu zakupiles?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
![]() |
:)
hej co kupiles i podaj jego specyfikacje...kurde..ja nie wiem co kupic..jedyne co znalazlem to Napy a taki najciekawszy model to MCD 381 prawdopodobnie za 440zł...macie jakies linki do innych odtwarzaczy tego typu?
Ciekawym rozwiazaniem tezs a przenosne odtwarzacze ze wbudowanym dyskiem twadym..najtanszy widzielem juz za 799zł o pojemnosci 10GB..z wygladau nie jest zly ale fajniejszy jest Muvo2 4gb-1322zł no i jeszcze Nomad Zen 20g-1099zł.. ci co maja kase to sobie moga pozwolic na Jukeboxa Zen X-stra 20 Gb z Eax-sem..kuna..takei cacko..buuu... Ostatnio zmieniany przez Ramzi : 07.06.2004 o godz. 13:45 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]() |
jukeboxy creativa?
ble... zobacz sobie iRivera sprzet na hdd, philips tez wypuscil fajnego hdd, no i jeszcze iPody...
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Edwardo..mozesz podac pare linkow z tym sprzetem ale najlepiej takich zeby byly takze aktualne ceny..ja tu skace po necie i naprawde sa takei ogromna wachania prooosze...interesuja mnei na hdd i Cd 8 cm
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
![]() |
eh... gogli sie nie zna?
gogle.pl i wpisujesz iriver. a tak to zapraszam na strony oficjalnych improterow iRivera na Polske: http://www.iriver.pl/ oraz www.iriver.com.pl tam tez znajdziesz ceny poszczegolnych urzadzen. opisy i inne wazne *******y. popatrz tez na stale punkty sprzedazy jak mieszkasz w kraku, warszawie itp to mozesz sie wybrac do sklepu i poogladac. a na mini cd plyerow nie polecam i juz. napa i philisp mozesz poszukac bo chyba jednynie one sa w sprzedazy w polsce, no i jeszcze jakies klony napy czasem mzona spotkac.
|
|
|
|
|
#12 |
|
the one
CDRinfo VIP
IRivera T790. Jak juz mowilem - sprzet rewelacja, przeszedl moje najsmielsze oczekiwania...
Ale cos wiecej napisze za kilka dni, bo teraz naprawde nie mam ani chwilki czasu. Spie po mniej wiecej 2 - 3 godziny na dobe i juz ledwo zipie, a roboty tyle, ze lepiej nie mowic... Zreszta w jakims watku napisalem kilka z rzeczy, ktore mam do zrobienia. Tak wiec pochwale sie i moge cos podpowiedziec jesli chodzi o odtwarzacze, ale jeszcze nie teraz. A na razie: http://www.iriveramerica.com/products/iFP-790.aspx i....
|
|
|
#13 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
.Tylko ile takie cudo kosztuje? Update: Juz znalazlem: 1.200 zl http://www.sklep.iriver.pl/pokaz_produkt.php?idprod=140. Niestety, cena troszke odstrasza. No ale fajnie byloby miec cos takiego .
Ostatnio zmieniany przez czero : 07.06.2004 o godz. 17:14 Powód: znalazlem cene |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
a bo kupowac trzeba w USA albo poza Polska gdzie taniej, teraz iRiver daje gwarancje rowniez na zakupione modele poza granicami, np kupujesz w USA, djaesz na service w PL i nic sie nie dzieje. a i tak te urzadzenia rzadko sie sypia, tymbardziej ze maja 2 letnia gwarancje
|
|
|
|
|
#15 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Ja zaplacilem duzo mniej, bo tak, jak napisal Edwardo, sciagalem go sobie ze Stanow. Kosztowalo mnie to 140$ plus 15$ za sluchawki Koss-a SMC 55, ktore w Polsce chodza podobno po 199 zlotych. Te musze przyznac, ze sa swietne, jesli chodzi o jako dzwieku, chociaz nie moge sie jeszcze przyzwyczaic do ich zakladania - sa po prostu ciasne, a nie widze regulacji (nie mam instrukcji). Ale, kupilem je do biegania, i do niego beda idealne. A ta jakosc dzwieku... Poezja
|
|
![]() |
|
|