![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
jaka drukarka
witam
mam prosbe do Was... nie wiem jaka wybrac drukarke tzn wybor i tak nie za duzy.. chodzi o drukarke tylko do tekstu moze byc nawet z jednym pojemnikiem samym czarnym i zeby byla nie droga zwazywszy na fundusze myslelem ze max do 300 zl ale jak by przekraczalo niewiele o 300 to tez piszcie... wielka prosba... bo ja juz sam nie wiem nic... z gory dzieki... myslalem ze moze w poniedzialek bym cos zakupil... pozdro
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie podam Ci konkretnych modeli, ale przelece sie po firmach
![]() HP - super jakosc, bardzo ekonomiczne na orginalnych tuszach, ale orginalny tusz kosztuje miedzy 100 a 150 PLN (z uwagi na zintegrowane glowice - co gwarantuje niezmienna w czasie jakosc) Canon - niezle i tanie w uzytkowaniu, ale podajniki papieru szybko sie psuja, to strasznie wkurza jak trzeba drukarke "pilnowac" Epson - niezle, tanie tusze, napelniacze to prawie za darmo,troche wolne (malo dysz w glowicach z uwagi na odmienna technologie druku) innych wynalazkow bym sie wystrzegal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
no wlasnie ale ja pytam o konkretne modele...
![]() typujcie jakies... bo ja to glupi jestem... jesli chodzi o drukarki... z reszta zawsze o wszystko pytam sie innych jak cos mam kupowac... dzieki nimal
![]() |
#4 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jesli zas chodzi o konkretne modele to juz troche gorzej, bo w tej calej nowej serii niespecjalnie sie orientuje, ale z tego, co wiem, to model 5150 (czy cos takiego) to odpowiednik starej (ktora ja mam ![]() Ale prawdopodobnie do Twoich potrzeb wystarczy jakis model nizej (ktory juz tez na pewno bardzo dobrze drukuje, teraz juz wszystkie drukarki maja bardzo wysoka rozdzielczosc i doskonala jakosc druku), ktory na pewno bedzie troche tanszy. Ale ogolnie, polecam HP ![]() I witam z powrotem na forum, nie widzialem Cie przez jakis czas ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
dzieki andrzejj9...
a no bo wiesz jakos zniklem... a teraz mam nowe sily... nie wiem czy kojarzysz kiedys jeden topic kiedy to pisalismy o pewnej delikatnej sprawie... zwiazana z plcia przeciwna... moja sie juz rozwiazala tamta i teraz jest nowa i jeste mega niesamowicie ![]() ![]() a ja mam pytanie co powiedzieli byscie na Canona i250 ?? wiem ze to slaba maszyna ale mi ja polecono... niedawno... ??
![]() |
#6 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Co wiecej, napisze, ze moja sprawa ciagnie sie do dzisiaj (taki juz jestem, ze nie potrafie zrobic tego, co powinienem - przynajmniej jesli chodzi o plec przeciwna ![]() ![]() No coz, ciesze sie, ze u Ciebie wszystko w porzadku (a nawet lepiej ![]() ![]() ps: A z drukarka jeszcze sprobuje Ci cos doradzic, jak wroce z uczelnie ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to ja czekam jeszcze na jakies info co do tych drukarek :zeby: bo ja juz naprawde jestem glupi tyle tego jest tam ze nie potrafie wogule jakos tego objac swoja mala glowa... hehe pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
the one
CDRinfo VIP
Przejzalem jeszcze cenniki i polecalbym Ci taki model: http://www.proline.com.pl/shop.php?p...444a5f33363530
Wyglada na calkiem fajny sprzet. Nie widzialem go w praktyce, ale tak, jak napisalem juz poprzednio, teraz juz nie ma kiepskich drukarek. Na pewno druk tekstu bedzie bardziej niz zadowalajacy, a i z grafika nie powinno byc zadnych problemow. A jesli chodzi o ceny tuszy, to juz pisalem, ze nie ma z tym najmniejszych problemow kupujac komplety do napelniania. Tak wiec to bylby moj typ ![]() Pozdrawiam
![]() |
#10 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Najlepsza drukarka do tekstu jest Laser. Jest to najtansze rozwiazanie.
Mozesz kupic uzywanego HP LaserJet 5 lub 6 L na allegro za stosunkowo male pieniadze. Ja ostatnio wymienilem LaserJeta 5L na LaserJeta 1000W. Nowa 1000W kosztowala mnie cos ok 600 zl. Drukuje bardzo duzo i przynajmniej nie wydaje duzej ilosci kasy na nowe naboje z atramentem. Poza tym dziala nawet pod Linuxem bez problemow. Zaleta lasera jest mozliwosc zakupu regenerowanych tonerow. Nie ma problemu z tym, ze cos sie wyleje jak bedzie zle zrobione. Do tego jest taniej i nie ma roznicy w jakosci druku.
![]() |
|
|