![]() |
Tragedia.
Sądzę, że powodem było przygotowanie naszych zawodników, zbyt dużo siłowni. Właściwie tylko mecz z Włochami zagraliśmy dobrze, potem było już tylko źle. Szkoda. Anastazi grał o wysoką stawkę, nieco przedobrzył. Nie ma jednak do niego wielkich pretensji, bo grał o wysoka stawkę. ----------- Czekam na kolejne medale. Do 10ciu już niedaleko. |
szkoda tego potencjału jaki ma ta reprezentacja -ale taki jest sport-najwyraźniej nie trafili z formą -grali całkiem inaczej jak na finale ligi mistrzów............:'(
|
właśnie krakałem, że wygrali ligę podwórkową, a forma na Londyn powinna być szykowana,
no i wykrakałem, przyszła o miesiąc za wcześnie k***a |
Oj dziwicie sie.
Nasi sportowcy prawie nigdy nie zawodzą. Zawsze dają nam małe powody do radości :D Medale jakoś częściej przynoszą ci mniej znani, na ktorych nikt nie liczył. Chlubnym wyjątkiem jest Adam Małysz, który sprawiał zawsze wrażenie, że daje z siebie wszystko, podnosi na duchu całą drużynę, a radość kibiców była dla niego bezcenna. |
Niestety wczorajszy mecz naszym zdecydowanie nie wyszedł - Rosjanie odrzucili nas od siatki zagrywką, a sami nawet jeśli nie przyjmowali dokładnie, to potrafili kończyć trudne piłki na potrójnym bloku. Moim zdaniem zabrakło nam przede wszystkim gry kombinacyjnej (środek, szósta strefa) i obijania rosyjskiego bloku. Jak dla mnie Rosja jest głównym faworytem do olimpijskiego złota.
Włosi, którzy w naszej grupie zajęli czwarte miejsce wczoraj wygrali z USA niesamowitą zagrywką (9 asów + dużo bardzo trudnych serwisów). A Polacy zdobyli zagrywką 1 punkt. Na pocieszenie zdobyliśmy 9 medal na Olimpiadzie (szkoda, że znowu brązowy). Przy odrobinie szczęścia (i nerwach na wodzy Anity Włodarczyk) na koniec będziemy mieli ich 10. |
Cytat:
|
Cytat:
Co do tego właśnie, zawsze kibicowałem naszym siatkarzom, bo w przeciwieństwie do kopaczy przynoszą dumę Polakom, ale do ciężkiej cholery stało się, stało się i niech nie mówią, że są przemęczeni. My tylko graliśmy w Lidze Światowej? Zwycięstwo w niej do czegoś zobowiązuje. Jakoś Amerykanie potrafili wygrać i LŚ i Olimpiadę w Pekinie w tym samym roku. |
w angli tez to spiewali polscy kibice
a nasi siatkarze naprawde zle grali choc mieli najlepsze statystyki z poprzednich meczów olimpijskich w meczu z australia i rosja jak by o wszystkim nagle zapomnieli wygraliśmy z najsłabszymi drużynami grupy argentyna i anglia nie bylo libero, punktów blokiem i gry środkiem po prostu załamka moze potrzebny psycholog |
Cytat:
|
Albo zjadla ich presja...
|
mistrzow swiata nie zjada presja
|
|
Cytat:
|
Hehe dobre. Kończymy z 10 medalami, czyli powtórka z Aten i Pekinu. Tylko teraz jest aż 6 brązowych a tylko 2 złote i srebrne. Mogło być lepiej.
|
Cytat:
Nie wierz nigdy gazecie, dobrą radę ci dam. Nic gorszego na świecie nie przytrafia się nam. Nie wierz nigdy gazecie, nie ustępuj na krok, bo przepadłeś z kretesem nim zrozumiesz swój błąd; ledwo nim dobrze pojmiesz swój błąd, już po tobie... :zespol: |
dostal 100 patoli od adidasa to napisal...
|
Gazeta powinna dostać taką karę (odszkodowanie), że by im na papier toaletowy nie starczyło.
|
raczej pacan, ktory to napisal
|
Nie wierzę, że nie mają tam jakiejś kontroli jakości tego co wychodzi.
A jednak wydrukowali to pod swoim szyldem, więc winna jest gazeta jako całość. |
Cytat:
|
Ziemkiewicz fajnie nazwał (nie wiem, czy nie za kimś) obecnych dziennikarzy, że to kelnerzy, co redakcja zamówi, przyniosą. :hahaha:
|
Ciekawe jak to się skończy dla Michaela http://ofsajd.onet.pl/plotki/chca-mu...9,artykul.html
|
No własnie.
Niech mi ktoś powie, że to jakieś jaja są. No kurde, bez jaj. |
No kurde, zawsze si***281; o co***347; przypierdziel***261;. Oby to si***281; sko***324;czy***322;o dobrze.
|
|
Do jeśli chodzi o pełnosprawnych, to są tylko dodatkiem do ekipy działaczy. :]
|
Wstyd dla Polski z paraolimpijczykami...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:34. |