![]() |
Cytat:
|
przeje......
|
Bic sie o numer w sieci która notabene własnie zaczyna :sciana:
|
no teraz jest 215 100,00 zł niezle
heh trzeba zalicytowac nigdy takiej kasy nie zobacze ale musze no musze moj nick na allegro real_przemo_one bo przemo_uno mi zablokowali a jest juz jakis podszywacz przemo_one :( jak zdobede sie na odwage to zalicytuje :) |
Nie wierze ze ktos by dal tyle za ten nr. przeciez normalnie cos takiego kosztuje u operatora jakies gora 300zł.
Ktos sobie poprostu robi jaja. |
No i znowu mamy 200 600,00 zł :D
|
Ludzi niezle pogielo jak przed chwila patrzylem to bylo 999999999.99 a z takich normalnych to na 3 miejscu byl koles z 1000000.00 i nie wiem o co chodzi z tym 999...
|
heh, wszyscy po zero maja... ciekawi mnie co zrobia jak wygraja, a wygrali juz chyba.
|
Cena się ustabilizowała na kwocie 999999999,99 :) to chyba max
niezły lol ps. trochę się zagapiłem na tą aukcję i Y@nkee mnie wyprzedził :) Gdyby mogli to pewnie licytowali by do tryliona albo do ... ??? :) :) :) 8) |
Ilość załączników: 1
:D ^_^
ale ma wziecie 8) |
Patrzac na nick drugiej teraz oferty od gory nie mozna sie nie zgodzic ;)
Dziwna jakas ta aukcja, to fakt. Wiem natomiast, ze jest jeden sprzedawca na allegro, ktory ma dosc ciekawe numery Heyah, ale ceny rzadko przekraczaja 100 zlotych, gora 150. I to dla mnie jest normalna cena. A prawie 700 tysiecy? Nie no, bez przesady... |
Prowizja wyniesie "jedyne":
91 zł plus 0,5% kwoty powyżej 5000 zł |
zapisujac sie mialem do wyboru z pieciu numerow, pokazala mi babka na ekranie i kazala mi jeden wybrac. 590-3241 moim zdaniem bardzo prosty.
|
to jest chore i tyle :)
|
pomyslcie ile bedzie wynosila prowizja allegro :D
Dlatego to chyba nie sa zarty! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27. |