![]() |
Cytat:
|
Cytat:
ja mam 4 cyfrowy numer GG (1237) to chyba jeden z pierwszych bo ponoc do tysiaca nie udostepniali |
Niech każdy robi co chce ale wg mnie to jest *****izm. Kiedyś miałem fajny numer telefonu (nie aż tak fajny jak ten) i wkurzało mnie jak co chwilę się ktoś mylił, tak mnie to wkurzało, że teraz mam pokręcony na maxa. A co do kaski to wolałbym sobie pojechać za nią na wakację na Majorkę, potem wrócić i pojechać jeszcze raz, a nie kupować numer telefonu ;)
|
ja tez lookam tylko na avatarki, jak scroluje z gory na dol to zawsze rozpoznaje najnowsza wiadomosc po fotoskach.. na nicki rzadko patrze teraz...
|
Co do numerów Gadu-Gadu to kiedyś były sprzedawane na Allegro, ale teraz jakoś nie widze. Chyba jedyny sposób obczajenia jakiegoś ciekawego numerka to rejestrowanie się i sprawdzanie numeru (a nóż się trafi). Chociaż teraz dla utrudnienia żeby tak nie robić za dużo razy to trzeba za każdym razem przepisywać podany kod. :smutny:
|
Teraz sprzedawanie numerów gg jest zabronione przynajmniej takie oficjalne ;). Mi się za pierwszym razem trafił fajny numer :P
|
a mi sie moje numery gg i tel podoba [dostalem je losowo ;)] moze niekosztowaly 20k zl ale tez sa dobre ;)
|
Za niedługa lista ofert wycofanych będzie tak długa jak ofert na serio.
|
heh już niedługo aukacja się kończy :cool:
zobaczymy z jakim rezultatem ;) A numer przypadnie jakiemuś bogatemu leserowi, który chce się tylko pochwalić przed dziewczyną :) Ale z takim numerem to wszystkie blachary będą się pchały na tylne siedzenie "beemy" wspomnianego banana 8) |
Cytat:
Pare razy się zdarzyło: np.: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...0&postcount=17 ;) |
Cytat:
|
Ciekawe dlaczego o 888222222 się tak nie biją ?? :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25353448
|
Jakby dali numer 888-888888 to wtedy zerwią się ludziska to licytacji!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:06. |